Hedret: F&B Manager Dag Finn Johansen i Scandic Norge med beviset på at Scandic vant 'Årets mest kreative KuttMatsvinn-tiltak'.
Hedret: F&B Manager Dag Finn Johansen i Scandic Norge med beviset på at Scandic vant "Årets mest kreative KuttMatsvinn-tiltak".

Scandic vant matsvinnpris: Kaster aldri disse matvarene

Denne lista er standard på hotellene, og beskriver et utvalg matvarer som aldri kastes hos Scandic. Ute på hotellene finnes det en rekke oppskrifter og tips til hvordan man kan utnytte disse til det fulle. Matvarene det er snakk om er bacon, frukt og egg.


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 1350,-
(herav mva kr 150)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1000,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS