Pål Enger Culina

Ansatt som salgsleder hos Culina

Pål Enger er ansatt som ny salgsleder storkunder i Culina, Han startet i stillingen nå i august.

Publisert

Pål Enger har begynt som salgsleder storkunder i Culina.

Enger har jobbet i storhusholdningsbransjen siden 1998, som blant annet kjedesalgssjef i Mills, Key Account Manager i Läntmannen Unibake og markedssjef i Joh Johannson kaffe. Enger fikk stillingen i konkurranse med 80 andre søkere.

Daglig leder i Culina, Arnt Kortgaard, er meget tilfreds med at Pål Enger har takket ja til å forsterke Culina-systemet, og forteller at han kommer til å bli en del av ledergruppen, med sete på hovedkontoret på Vøyenenga. Det var over 80 søkere til stillingen, og det manglet ikke gode kandidater. Men Pål utmerket seg fra starten, og vi er veldig glade for å få ham med på laget! Et av målene med denne nyopprettede stillingen er å skape et enda tettere samarbeid mellom Culina og store kundegrupperinger i hverdagen.

– Denne stillingen synes jeg er veldig spennende og utfordrende, og jeg har samtidig et meget godt inntrykk av Culina. Jeg ser frem til å bidra til å videreutvikle potensialet Culina har i dagens storhusholdningsmarked. Og jeg gleder meg til å jobbe som en del av et motivert team for å få til dette, sier Pål Enger.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS