LindaKvalheim1

Blir leder for Fazer og SMI

Fazer Food Services og Skandinavisk Mat Invest (SMI) har fått felles ledelse. Linda Kvalheim, som er administrerende direktør i Fazer Food Service, leder nå begge selskapene. Ståle Hervik, som ledet SMI, går inn i en nyopprettet stilling som prosjektdirektør.

Publisert

I oktober i fjor kjøpte Fazer Group det norske selskapet Skandinavisk Mat Invest AS med underliggende selskaper. Fazer Food Services har dermed blitt et av de ledende norske selskapene innen drift av bedriftskantiner preget av høy matkvalitet.

– Arbeidet med å integrere selskapene er nå i gang. Det er viktig for Fazer Group at den beste kunnskapen og praksisen fra alle selskapene blir smeltet sammen i det integrerte selskapet, sier Anders Berggren som leder Fazer sin virksomhet innen utvikling og drift av serveringsstedene.

– Kvalheim har gjort en svært god innsats i Norge og vi er overbeviste om at hun og Ståle Hervik fra SMI vil utvikle oss til en klar vinner i det norske markedet, forteller Berggren.

Det er en omfattende kantine og restaurantdrift i Oslo, Stavanger og Bergen som vil inngå i det integrerte selskapet med 126 serveringssteder og 630 ansatte i Oslo, Stavanger og Bergen.

– Jeg er glad og stolt over å få de flinke fagfolkene i SMI med på laget i Fazer. SMI har utviklet sterke lokale merkevarer med et solid omdømme preget av høy kvalitet. Vi i Fazer har mye å lære av våre nye kollegaer fra SMI og sammen skal vi bli det lendende norske selskapet i vårt marked, forteller Linda Kvalheim.

– For oss som kommer fra SMI er det spennende å bli en del av et sterkt internasjonalt fagmiljø, sier Ståle Hervik. Jeg ser fram til å ta fatt på arbeidet med å utvikle selskapet videre. Vi tilbyr våre tjenester i et marked preget av strenge krav til kvalitet og det krever at vi hele tiden prioriterer kvalitet og nyskaping.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS