Christopher Davidsen vant semifinalen av Global Chefs Challenge

Davidsen vant i Global Chefs Challenge

Norges representant Christopher Davidsen (29) vant semifinalen av Global Chef Challenge i Göteborg. Sveriges deltaker ble nummer to, mens Finland havnet på bronseplassen.  Dermed skal Davidsen representere Nord-Europa i finalen under WACS neste år.

Publisert

Christoper Davidsen jubler etter seieren i semifinalen av Global Chefs Challenge. (Foto: Renaa Restauranter)

– Davidsen har jobbet hardt med forberedelser til konkurransen, og han er en teknisk dyktig kokk som har sitt hovedfokus på smak. Forberedelsene til finalen på hjemmebane starter med en gang, sier en stolt trener og mentor Svein Erik Renaa til NRK.

I juli neste år arrangeres finalen under verdenskongressen for kokker (WACS 2014),som neste gang arrangeres i Norge, nærmere bestemt Stavanger. Dermed blir Davidsen den nordiske representanten i globale finalen.

"

Christopher Davidsen imponerte i semifinalen av Global Chefs Challenge, og blir Nord-Europas deltaker i finalen under WACS i Stavanger i 2014. (Foto: Tom Haga)

Andreplass til Rødseth

Mens Christopher Davidsen fra Norge gikk helt til topps i samifinalen av Global Chef i Göteborg, ble Christer Rødseth (22) nummer to i WACS-konkurransen Hans Bueshkens.

Rødseth, som også er deltaker på det norske juniorlandslaget, deltok også for Norge under WACS 2012 i Sør-Korea sammen med Geir Magnus Svae, som vant konkurransen den gang.

Les mer om Svaes vinst i Global Chefs Challenge 2012 her

Konkurransen fant sted i forbindelse med Nordisk kongress, som ble arrangert i Göteborg fra torsdag 9. til lørdag 11. mai.

Les også: Norsk seier i Nordic Chef of the Year

"

Powered by Labrador CMS