Elisabet Søyland ÅretsUngeLeder

Elisabet Søyland er Årets Unge Leder

Elisabet Søyland, som er hotellsjef på Clarion Hotel Stavanger, er kåret til Årets Unge Leder. Hun vant prisen i konkurranse med 100 andre kandidater – fra blant annet Norsk Hydro, Telenor, Coca-Cola og Skandiabanken.

Publisert

Elisabet Søyland, som er hotellsjef på Clarion Hotel i Stavanger, er kåret til Årets Unge Leder.

Det er konsulentselskapet Assessit som deler ut prisen for Årets Unge Leder. I kveld, tirsdag 5. februar, ble prisen delt ut for fjerde gang.

– Da mitt navn ble ropt opp visste jeg ikke helt hva jeg skulle tro. Jeg er utrolig takknemlig for å jobbe i et selskap som setter pris på medarbeiderne sine og som utfordrer og utvikler sine ledere, sier Elisabet Søyland.

Lyttende og sympatisk

I juryens begrunnelse heter det blant annet:

«Elisabet er lyttende og sympatisk og er oppriktig opptatt av sine medarbeidere. Samtidig er hun strukturert med klare mål. Elisabet er god til å se sammenhenger og har et stort engasjement. Hun har god strategisk forståelse og setter realistiske mål».

Søylands kollegaer på Clarion Hotel Stavanger kan nå glede seg til en hotellsjef med ekstra mye energi framover.

-Dette har vært en inspirerende og lærerik prosess. Nå gleder å dele denne inspirasjonen med mine kollegaer på hotellet som jeg har lært utrolig mye av, sier Elisabet Søyland.

Møysommelig utvelgelse

Å velge vinneren blant alle kandidatene er en møysommelig og godt dokumentert prosess. Vinneren skal først bli anbefalt av nærmeste leder. Kandidatene må deretter gjennomgå personlighetstest, evnetest med fokus på analyse og logiske slutninger, og har til sist en simuleringsøvelsesdag. Det samles også inn tilbakemeldinger fra kollegaer.

Stolte sjefer i Nordic Choice

– Det er utrolig hyggelig at Elisabet får denne prisen. Vi er veldig stolte og det er hyggelig at andre også ser de egenskaper vi setter pris på ved henne. Elisabet er en leder som bidrar til å gjøre oss til det unike selskapet vi er. Framtiden til selskapet er i hennes og våre mange andre unge lederes hender, sier Torgeir Silseth, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, som eier Clarion-kjeden.

– De beste hotellene, trenger de beste lederne. Et hotell kan aldri skinne mer enn menneskene som jobber der. Det er Elisabet et fantastisk eksempel på, sier Petter A. Stordalen, styreleder i Nordic Choice Hotels.

Fakta Årets Unge Leder

Assesit har utviklet konseptet Året Unge Leder.

Kandidaten må ha en anbefaling fra nærmeste leder, være 40 år eller yngre, ha vært i sin nåværende stilling i minst 12 måneder, og ha ansvar for avdeling med minimum fem medarbeidere.

Konseptet er faglig forankret, basert på veldokumentert forskning og har vært gjennomført med suksess siden 2009.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS