Årets Hotelier 2013 Espen Karlsen

Espen Karlsen kåret til Årets Hotelier 2013

Espen Karlsen er tildelt prisen Årets Hotelier 2013 for sin innsats som hotelldirektør på Farris Bad, Larvik. Nå har Karlsen overtatt direktørrollen på The Thief på Tjuvholmen i Oslo Utdelingen fant sted 14.mars under Serviceforum på Hotellhøgskolen i Stavanger.

Publisert

Espen Karlsen (midten), tidligere hotelldirektør på Farris bad, nå hotelldirektør på The Thief, er kåret til Årets Hotelier 2013. Juryleder Tarje Hellebust til høyre.

–Å motta den ærefulle prisen er en fantastisk anerkjennelse for det arbeidet vi som team har gjort på Farris Bad. For meg personlig er prisen en anerkjennelse av å tørre å være annerledes, ta utradisjonelle valg i oppbyggingen av en sterk merkevare som Farris Bad er. En gammel drøm om å få gå på Cornell er gått i oppfyllelse og det blir en stor inspirasjonskilde i mitt videre arbeid på The Thief. Jeg må få takke alle mine medarbeidere og hele ledergruppen på Farris Bad for denne prisen, sier en overveldet Espen Karlsen.

Lang og bred erfaring

Karlsen er utdannet ved Norsk Hotellhøgskole i Stavanger med kjøkken, restaurant og hotelledelse. Han har tidligere jobbet som driftsdirektør for Estatia Resort Hotels, kommersiell sjef for Den Norske Opera og har mange års erfaring som hotelldirektør for ulike hoteller innen Nordic Choice Hotels.

– Espen er en hotelldirektør med sterk integritet, vinnervilje og ikke minst et stort engasjement. Det er lett å se at han brenner for jobben, for medarbeiderne og for hotelldrift. Vi er superstolte over at flere anerkjenner Espens talent og hans fantastiske resultater, sier Petter A. Stordalen, som står bak hotellet The Thief.

Les også: Espen Karlsen blir ny hotelldirektør på The Thief

Den fjerde vinneren av prisen

Cornell Hotel Society (CHS) Norway Chapter er initiativtaker til prisen, og Karlsen er den fjerde i rekken som kan smykke seg med utmerkelsen Årets Hotelier 2013.

– Med veldig sterke kandidater var det svært vanskelig beslutningen for juryen. Beslutningen falt på Espen Karlsen for hans målrettede arbeid på Farris Bad. Hans visjon om å få jobben gjort, fylle hotellet og sette det på kartet gjennom kvalitet og opplevelser – og deretter oppnå målene er imponerende. Nå ønsker vi han lykke til videre på The Thief, sier juryformann Tarje Hellebust.

Til Cornell School of Hotel Administration

Premien er to ukers etterutdannelse på ”General Manager Program” (GMP) i juni 2013 ved Cornell School of Hotel Administration i USA, inkludert reise og opphold. GMP er et krevende kurs hvor høyt kvalifiserte hotelldirektører fra velrenommerte hoteller rundt om i verden deltar. The Cornell School of Hotel Administration regnes for å være verdens fremste lærested for ”Hospitality Management”.

– Prisen skal gå til en leder som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle, sier Ådne Skurdal, President i CHS Norway Chapter.

Juryen

Årets jury representerte et bredt spekter av erfarne hotellfolk fra drift og kjedeledelse i sentrale hotellkjeder i Norge:

Tarje Hellebust , General Manager & Regional Director, Rezidor Hotel Group (juryleder) Svein Arild Steen-Mevold, Country Vice President Norway, Scandic Hotels

Morten Thorvaldsen , administrerende direktør, Thon Hotels

Fredrik Utheim, konsernsjef, Rica Hotels

Eivind Tangvik, Senior Vice President, Quality Hotels

Pressemelding

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS