Fredrik Strømmen

Fra Orkla til Scandi Standard Norge

Scandi Standard har ansatt Fredrik Strømmen som ny Country Manager for den norske virksomheten. Han kommer fra Orkla der han tidligere har vært CEO for konsernets kjeksvirksomhet i Norge.

Publisert


Strømmen har nesten 20 års erfaring fra ulike lederstillinger innenfor dagligvarehandelen. Han har blant annet vært salgsdirektør i Sætre AS og KiMs Norge AS.

Stabburet AS og Rieber & Søn Norge AS i Orkla Foods Norge

Det siste året i Orkla har han hatt ansvaret for integrasjonen av virksomhetene Sætre AS, Nidar AS og KiMs Norge AS til Orkla Confectionery & Snacks Norge. Han har i tillegg hatt ansvaret for sammenslåingen av salgsorganisasjonene for tidligere Stabburet AS og Rieber & Søn Norge AS i Orkla Foods Norge.

– Strømmen er en erfaren leder med de rette kvalifikasjoner til å lede, utvikle og styrke vår posisjon i det norske markedet. Hans oppdrag er å drive området for hvitt kjøtt og egg mot vekst og økt lønnsomhet. Vi er meget fornøyd med å knytte Fredrik Strømmen til oss og jeg er sikker på at han sammen med Scandi Standards medarbeidere er i stand til å skape ytterligere verdi i kategorien i tett samarbeid med våre kunder, sier Leif Bergvall Hansen, CEO og konsernsjef for Scandi Standard.

– Jeg ser frem til å utvikle virksomheten videre sammen med våre medarbeidere. Kylling og egg er matvarer innenfor kategorier i sterk vekst og jeg ser mange muligheter for å utvikle dette videre i samarbeid med våre kunder, sier Fredrik Strømmen, påtroppende Country Manager for Scandi Standard Norge.

Torfinn Higdem, nåværende Country Manager for Norge, overleverer dermed ansvaret.

Tiltrer neste år

– Jeg gir stafettpinnen videre til Fredrik. Jeg har hatt en fantastisk reise med virksomheten og er veldig stolt av det sterke arbeidet som Scandi Standard Norge har gjort for å komme dit vi er i dag, sier avtroppende CEO for Scandi Standard Norge, Torfinn Higdem.

– Det råder ingen tvil om at Torfinn har gjort en fantastisk innsats i å bygge opp selskapet og skape sterke og kjente varemerker i det norske markedet. Torfinn har selv valgt å trappe ned, og jeg er meget glad for at han fortsatt står til vår disposisjon i enkelte prosjekter, sier Leif Bergvall Hansen.

Fredrik Strømmen tiltrer rollen 2 mars 2015. Den norske virksomheten produserer, markedsfører og selger kylling og egg under varemerkene Den Stolte Hane og Vestfold Fugl. Virksomheten har tre produksjonsanlegg og 285 medarbeidere. Fredrik kommer til å arbeide ut fra det norske hovedkontoret på Bryn i Oslo.

Scandi Standard

Scandi Standard er Nordens største kyllingprodusent med ledende posisjoner i Sverige, Danmark og Norge. Vi produserer, selger og markedsfører kjølt, fryst og foredlet kylling under de sterke merkevarene Den Stolte Hane, Vestfold Fugl, Kronfågel, Danpo, Ivars og Chicky World. I Norge produseres og selges også egg under merkevaren Den Stolte Hane. Til sammen har vi ca 1650 medarbeidere og en omsetning på over fem milliarder svenske kroner.

Les gjerne mer på Scandistandard.com

"
Powered by Labrador CMS