Morten Krogh

Har startet Nykokk.no

Morten Krogh har lang fartstid i hotell- og restaurantbransjen, men har nå gått over i bemanningsbransjen og startet opp Nykokk.no, en avdeling i Din BemanningsPartner, hvor det arbeides med formidling av faglærte og erfarne kokker, soussjefer og kjøkkensjefer.

Publisert

Morten Krogh.

Hans lange fartstid innen hotell- og restaurantbransjen, har gitt han en sterk og god forståelse for de utfordringer denne bransjen møter hver dag.

Han har innehatt stillinger som bankettservitør, hovmester, restaurantsjef, bankett- og kongressjef, kokk, nattkokk, chief steward, kjøkkensjef samt at han har drevet eget cateringfirma. I tillegg har han også jobbet noen år utenfor bransjen, hvor han jobbet med utleie av vikarer, rekruttering samt search & select.

Krogh tar nå med seg alle disse erfaringene for å starte opp Nykokk, et datterselskap i Din Bemanningspartner AS. Med sin forståelse for faget vil han kunne bidra med å finne riktig kandidat til riktig stilling og å sette fokus på de utfordringer som hvert enkelt sted har i forhold til nyansettelser. Ikke minst vil hans store bransjenettverk komme til god nytte.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS