Malin Lanner Nordic Choice Hotels

Inn i ledergruppen i Nordic Choice Hotels

Tidligere hotelldirektør Malin Lanner (37) er ansatt i en nyopprettet stilling som leder for Shared Services i Nordic Choice Hotels. Hun tiltrer stillingen høsten 2014. Lanner har lang fartstid i Nordic Choice Hotels, og ble i 2013 nominert til «General Manager of the Year», eller på norsk «Årets hotelldirektør».

Publisert

Malin Lanner.

Hun begynte sin hotellkarriere som Management trainee i Nordic Choice Hotels i 2005, og har siden vært hotelldirektør for Collection Hotel With i Tromsø, Clarion Collection Hotel Temperance i Malmö og Clarion Collection Hotel Tapto i Stockholm.

Lanner er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen i Gøteborg.

– Kvalitetssikre tjenestene ut mot hotellene

– Med bakgrunn fra hotelldrift, har jeg både innsikt i og erfaring med hotellenes utfordringer og behov. Ikke minst er jeg oppriktig interessert i løse viktige problemstillinger som hotellene møter i den daglige driften. Mitt hovedfokus blir å kvalitetssikre tjenestene ut mot hotellene, slik at samtlige hotellansatte har de beste forutsetningene for å skape gode gjesteopplevelser, sier Malin Lanner.

Som leder for Shared Services i Nordic Choice Hotels skal Lanner videreutvikle, administrere og følge opp alle driftsleveranser fra Nordic Choice sitt hovedkontor. Hun vil også få ansvaret for å styre pre-opening teams frem til hotellåpning, for å sikre effektive hotellåpninger og overtakelser.

Optimaliserer de sentrale tjenestene

– Konsernets ambisjon er å levere konkurransedyktige tjenester til samtlige Nordic Choice-hoteller. Det fordrer at vi optimaliserer de sentrale tjenestene slik at vi imøtekommer hotellenes behov, samtidig som vi utnytterstordriftsfordelene. Malins ledererfaring og bakgrunn fra hotelldrift, vil uten tvil bidra til å styrke driftsleveransene fra hovedkontoret, sier Bjørn Arild Wisth, viseadministrerende direktør i Nordic Choice Hotels.

Inn i ledergruppen

– Gjennom sin karriere i Nordic Choice Hotels, har Lanner vist at hun er en resultatorientert leder med sterkt engasjement og gjennomføringsvilje. Det er nettopp slike egenskaper vi trenger for å videreutvikle Nordens mest spennende og ekspansive hotellkonsern. Vi ønsker Lanner hjertelig velkommen, sier Bjørn Arild Wisth.

Lanner vil inngå i ledergruppen til viseadministrerende direktør i Nordic Choice, Bjørn Arild Wisth. Lanner tiltrer før høsten 2014.

Nordic Choice Hotels

I dag består hotellselskapet av fem hotellkjeder og 10 selvstendige brands, med til sammen 170 hoteller i Norge, Sverige, Danmark og Baltikum. I 2013 omsatte hotellselskap for nærmere sju milliarder kroner.

Powered by Labrador CMS