LovisaHegbornÅretsUngeLeder

Kåret til Årets Unge Leder i reiselivsbransjen

Lovisa Hegborn, administrerende direktør på Scandic Vulkan Oslo, er kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen. Hun fikk sin velfortjente heder under festmiddagen på HSMAI-dagen som ble arrangert på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Oslo tirsdag denne uka.

Publisert

Lovisa Hegborn, administrerende direktør på Scandic Vulkan Oslo, er kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen.

Juryen skriver følgende om vinneren:

”På grunn av dyktighet og faglig tyngde er vinneren kommet raskt i lederposisjon. En leder som kjenner hele organisasjonen og hele tiden er med for å ta pulsen på det som skjer. Må hele tiden tenke nytt for å posisjonere bedriften på en fordelaktig måte. En reflektert person med god erfaringsbakgrunn, som ser viktigheten av teamwork for å oppnå suksess og holde på gode medarbeidere.

Vinneren beskrives som en sterk og profesjonell leder, som samtidig har selvsikkerhet og erfaring nok til å være ydmyk. Juryen har spesielt merket seg engasjementet relatert til inkluderende arbeidsliv. Et unikt talent som kan komme langt i bransjen”.

Juryen

Administrerende direktør Morten Thorvaldsen i Thon Hotels ledet denne juryen. De øvrige jurymedlemmene var Nordensjef Fredrikke Næss i Park Inn hotellene og HR-direktør for Rezidor SAS Hospitality, konsernsjef Fredrik Utheim i Rica Hotels, adm. dir. Jens B. Raanaas i AS Pals,Terje Sand Innovasjonsarkitekt i Brand Management Group, André Schreiner konserndirektør Quality Resort, sjefredaktør Hans Kristiansen i HRR og adm. dir. Ingunn Hofseth i HSMAI.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS