Via Rune Feltman og Carl v K Barth

Lederskifte i VIA Egencia Norge

Carl Wilhelm van Kervel Barth tar over som administrerende direktør i VIA Egencia etter Rune Feltman, som tidligere i år rykket opp som nordisk sjef i konsernet. Barth kommer fra stillingen som salgsdirektør i samme selskap. Norges største reisebyrå har ambisjoner om videre vekst.

Publisert

Rune Feltman (til venstre) og den nye lederen Carl Wilhelm van Kervel Barth i Via Egencia.

Barth har vært ansatt i VIA siden 2006 og har hatt ansvaret for nysalg og Key Account Management i den norske virksomheten. Nå ser han frem til å lede selskapet til videre vekst.

Carl Wilhelm van Kervel Barth.

– Dette er utvilsomt spennende tider for VIA Egencia, og vi skal fortsette å begeistre våre kunder og deres reisende i hele Norge med vår brukervennlige teknologi kombinert med lokal betjening. Jeg ser også frem til å jobbe enda tettere med masse flotte mennesker i VIA Egencia lokalt og Egencia globalt, sier Carl Wilhelm van Kervel Barth.

Gode resultater

Barth har vært en viktig bidragsyter for VIA-kjedens solide vekst de siste årene, og Norden-sjef Rune Feltman mener Barth har erfaringen, kompetansen og motivasjonen som trengs for å gå løs på jobben som sjef for VIA Egencia i Norge.

– Carl er rett mann for jobben. Han har levert gode resultater som salgsdirektør og er godt kjent internt, blant leverandørene og ikke minst blant våre kunder. Sammen med resten av gjengen i VIA Egencia er jeg helt sikker på at han vil styrke vår posisjon ytterligere i årene fremover, sier Feltman.

Tidligere har Barth jobbet i blant andre PepsiCo, Rezidor og Korn/Ferry, primært innenfor salg og rådgivning.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS