Vibeke Stensrud Nortura Proff

Nortura Proff styrker sin satsing på servicehandel

Nortura Proff har hatt en sterk utvikling innen servicehandel og gått fra 12 prosent markedsandel i 2012 til i overkant av 40 prosent i 2015. Nå har selskapet en ny salgssjef og en ny kjedesjef for å styrke satsingen ytterligere.

Publisert

Vibeke Stensrud er ansatt som salgssjef hos Nortura Proff.

«Noe av grunnene til dette resultatet er godt samarbeid med våre kunder og dyktige medarbeidere. For å sikre videre vekst har vi nå styrket servicehandelslaget og fått med oss nye krefter på reisen videre», heter det i en pressemelding.

Nyansatt salgssjef

Med tanke på ytterligere satsing, har selskapet har ansatt Vibeke Stensrud (41) fra Oslo som salgssjef for servicehandel i Nortura Proff.

Hun har lang erfaring fra salg, ser frem til å løfte servicehandel til nye høyder. Hun har bakgrunn fra SAS, og de siste fem årene har hun vært med å skape de gode resultatene for servicehandel i Nortura Proff, men da som kjedesjef.

«Stensrud har tidligere spilt golf i verdenstoppen, og er over snittet målrettet og resultatorientert – noe servicehandelsteamet og Nortura Proffs kunder vil dra nytte av», heter det i pressemeldingen

Ny kjedesjef

Lars J. Karlsen er ny kjedesjef i Nortura Proff.

Sammen på laget har Vibeke fått med seg Lars J. Karlsen (50) fra Tromsø tar samtidig over den gamle stillingen til Stensrud – som kjedesjef. Han har solid erfaring fra både dagligvare-, KBS- og storhusholdningsmarkedet.

Karlsen har bred erfaring fra ulike organisasjoner som Ringnes, Interbev og Tine. Videre er han utdannet kokk kombinert med en økonomisk utdannelse fra BI/NMH. Han startet i stillingen 16. mars.

To viktige stillinger

– Jeg er glad for at vi har sikret to viktige stillinger inn i vår satsning videre på servicehandel, og er sikker på at de to har det som trengs for å levere kategorivekst fremover, sier en fornøyd kjededirektør Nortura Proff, Jan Arstad.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS