John Erik Haugunn Slåtto

Ny daglig leder i Slåtto Marketing AS

John Erik Haugunn (47) tar i dag, mandag 3. august, over som daglig leder i Slåtto Marketing AS etter Aase Stensrud.

Publisert

John Erik Haugunn (47)

Etter 30 år i firmaet, ser Stensrud det er på tide å gi lederroret videre.

Haugunn har lang erfaring på kjede- og grossistnivå gjennom stillinger hos Inter Nor Hotels, Unilever, NHO Reiseliv og Servicegrossistene. Han er utdannet kokk, noe som er en stor fordel i tillegg til de administrative egenskapene.

– Stillingen som daglig leder av Slåtto Marketing er en spennende og interessant personlig utfordring som jeg gleder meg til. Jeg kommer til et veldrevet hus, med svært kompetente medarbeidere og samarbeidspartnere i Norsk Storhusholdning. Sammen med dem gleder jeg meg til å utvikle oss videre i storhusholdningsmarkedet, sier John Erik Haugunn.

«Vi i Slåtto er trygge på at han vil videreføre mye av det som er bygget fra før, og regner med at han vil ta aktivt del i videre utvikling av firmaet, sammen med våre dyktige medarbeidere gjennom mange år. Vi skal sammen bekrefte vår posisjon som en av de mest innovative aktørene i bransjen, med våre sterke merkevarer og som konseptleverandører til Norsk Storhusholdning, fastfood og dagligvare», heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS