Tina Våtvik Olsen ny driftsdirektør CC Norge

Ny driftsdirektør for Clarion Collection

Tina Våtvik Olsen (39) blir ny driftsdirektørfor Clarion Collection Norge i Nordic Choice Hotels. Hun kommer fra stillingen som hotelldirektør på Clarion Hotel Bergen Airport, og starter i stillingen senest 1. mars 2015.

Publisert

Tina Våtvik Olsen blir driftsdirektør for Clarion Collection Hotels.

39-åringen har lang og bred erfaring fra hotellbransjen. Hun begynte sin karriere i Nordic Choice Hotels som kurs- og konferansesjef på Clarion Hotel Royal Christiania i Oslo. Deretter ble det Comfort Hotels, der hun har innehatt flere viktige pre-opening- og hotelldirektør-stillinger. Etter dette gikk ferden videre til direktørstilling ved Quality Hotel 33, og sist jobbet Tina som hotelldirektør ved Clarion Hotel Bergen Airport.

Neste år tar hun fatt på nye oppgaver – som driftsdirektør for Clarion Collections 22 hoteller i Norge.

Enda sterkere på hotellkartet

– Jeg gleder meg stort til å jobbe med hotellperlene i Clarion Collection og ikke minst med de energiske medarbeiderne i kjeden. Sammen skal vi fortsette jobben med å markere Clarion Collection enda sterkere på hotellkartet i Norge, sier Tina Våtvik Olsen.

– De fleste hoteller i Norge holder høy standard, og gjesten forventer at dette skal være på plass. Våre medarbeidere i Clarion Collection tilbyr i tillegg en eksepsjonelt høy grad av personlig service. Dette er et punkt som kommer til å bli avgjørende i fremtiden, og her skal vi levere bedre enn våre konkurrenter, sier Våtvik Olsen.

En «Nordic Choicer»

– Med så variert og lang bakgrunn fra de fleste av kjedene i Nordic Choice Hotels, vil Våtvik Olsen bidra medøkonomisk innsikt, bred hotellerfaring, gode kommunikasjonsevner og et sterkt fokus på resultat, gjestene og medarbeiderne. Energi, mot og begeistring er viktige verdier for henne, og hun er en «Nordic Choicer» på sin hals. Vi ser frem til å se henne lede teamet i Clarion Collection Norge, sier kjededirektør for Clarion Collection, John Kristian Stubban.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS