Rasmus Sandes Fazer2

Ny driftsdirektør skal løfte Fazer videre

Rasmus Sandnes er ansatt som ny driftsdirektør (Head of Operations) hos Fazer Food Services AS. Med det får han ansvaret for driften av selskapets 45 personalrestauranter i Norge. I 2011 sluttet han i stillingen som administrerende direktør og aksjonær i Dr. Holms Hotel AS på Geilo, og har etter det jobbet som partner i analyse- og rådgivningsselskapet Menon  Business Economics. 

Publisert

Rasmus Sandnes er ansatt som ny driftsdirektør hos Fazer Food Services AS.

– Etter mange års erfaring fra hotell- og servicenæringen vet jeg hvor mye det betyr å kunne glede seg til lunsjen. Jeg mener det øker både trivsel og senker sykefraværet. Mat er viktig, og det første jeg skal gjøre i den nye jobben er sette meg godt inn i hva kundene våre forventer av oss fremover, sier Sandnes.

Bakgrunn på Dr. Holms på Geilo

Han er utdannet fra Norsk Hotellhøyskole, og har over 25 års erfaring med mat, drikke og hotelldrift i Norden. I 2011 sluttet han i stillingen som administrerende direktør og aksjonær i Dr. Holms Hotel AS på Geilo, og har etter det jobbet som partner i analyse- og rådgivningsselskapet Menon Business Economics. Nå ser han frem til en mer operativ rolle i Fazer, og begynte i sin nye stilling 2.april.

– Jeg er ydmyk over hva Fazer har fått til i sine personalrestauranter, og kvaliteten er i dag fullt på høyde med det en får i mange restauranter og hoteller. Våre ansatte gjør en kjempejobb, og jeg vil med min lange erfaring fra bransjen jobbe for at vi sammen skal heve kvaliteten og opplevelsen i personalrestaurantene ytterligere, sier Sandnes.

Miljøsatsing

Fazer Food Services AS er blant Norges ledende kantineselskaper, og tilbyr både private og offentlige bedriftsrestauranter. Selskapet satser tungt på å være miljøbevisste, og har som mål å bli den mest miljøvennlige aktøren i bransjen. Fazer har den eneste personalrestauranten i Norge som både er Miljøfyrtårnsertifisert og Svanemerket. Utmerkelsen fikk de for Storebrand sin personalrestaurant på Lysaker Park.

Jeg ønsker å bidra til at Fazer fortsetter å utmerke seg med sin miljøsatsing da det ikke bare er motiverende og lønnsomt for oss, men er også for våre kunder. Vi skal derfor fortsette med å ha fokus på kvalitet, medarbeiderne våre og miljø i den operasjonelle driften, lover Sandnes.

– Fazer Food Services AS har høye ambisjoner fremover både med hensyn til miljø og kvalitetsmål i driften av våre personalrestauranter. Rasmus passer ypperlig inn dette arbeidet med sin kompetanse og erfaring. Samtidig er han et friskt pust som kommer til å bidra positivt til arbeidsmiljøet, sier Linda Kvalheim, administrerende direktør i Fazer Food Services AS.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS