Marianne Tyldum foto Svein Lindin2

Ny markedssjef i Vingruppen

Marianne Tyldum er ny markedssjef, mens Alex Michaelsen er ansatt som ny salgssjef i Vingruppen. Tyldum kommer fra Vinordia, og startet i stillingen 1. juni.

Publisert

Marianne Tyldum er ny markedssjef i Vingruppen. (Foto: Svein Lindin)

– Tyldum har jobbet målrettet og engasjert med noen av Vinordia sine største vinagenturer i over tre år og vist til gode resultater. Med sin kompetanse innenfor salg- og markedsføring av sterke merkevarer, var hun et naturlig valg til jobben som markedssjef, sier direktør i Vingruppen, Thomas Patay.

– Jeg ser frem til nye utfordringer i Vingruppen etter tre meget lærerike år i Vinordia. Det er med takknemlighet at jeg ser tilbake på den tilliten jeg har fått i Vinordia, hvor jeg har hatt gleden av å jobbe med en spennende og kompleks portefølje i et meget inspirerende og engasjerende arbeidsmiljø. Jeg er privilegert som får fortsette å være en del av dette dyktige vinteamet som Vingruppen består av, og jeg ser frem til et spennende samarbeid på tvers av alle vinselskapene, sier Tyldum.

Vil styrke sin posisjon

«Etter etableringen av Vingruppen i september 2014, ønsker vi å styrke vår posisjon i horecamarkedet, i tillegg til å beholde anseelsen som preferert leverandør og importør generelt i det norske markedet. Å jobbe internasjonalt ser vi som essensielt for å tiltrekke oss nye vinagenturer. Vingruppen, tidligere Arcus, har alltid hatt en stor andel av dette segmentet, men ønsker nå å sette enda større fokus på gode produkter i bransjen. Fremtiden for oss er å bygge relasjoner, ikke avtaler, og med dette la kunden stå i sentrum», heter det i en pressemelding.

Ny salgssjef

I forbindelse med satsningen mot horecamarkedet og selskapet produsenter har Vingruppen utført en del endringer i organisasjonen. Foruten nyansettelsen av Tyldum, har salgsteamet fått noen nye ansikter, deriblant salgssjef Alex Michaelsen, som med solid erfaring og engasjement har som mål å øke både salg og produktivitet i markedet.

«Marianne Tyldum og markedsavdelingen vil være ett sterkt supplement til vårt nye og spennende salgsteam, og sammen vil de nå ha ansvar for å jobbe strategisk med våre viktigste samarbeidspartnere innenfor horeca, men også mot våre viktigste agenturer», heter det i pressemeldingen.

Som Thomas Patay sier: – Vi løper foran våre konkurrenter, men etter våre kunder.

– Nå er de fleste brikkene på plass til å holde dette ordtaket, sier ny markedssjef, Marianne Tyldum.

Smakerom sentralt i Oslo

«For å oppnå våre mål vil vi iverksette følgende tiltak. Vi ønsker et tettere samarbeid med bransjen, og i den forbindelse har vi gått til anskaffelse av et spennende smakerom, sentralt plassert i sentrum av Oslo. Her vil vi gjennomføre smakinger både med og uten våre produsenter tilstede samt ha jevnlige pop-up arrangementer. Tanken er at dette skal bli et samlingspunkt for hotell- og restaurantbransjen. Vingruppen søker å være enda mer synlige i markedet fremover, og vil jobbe med å skape interessante og aktuelle aktiviteter for bransjen ut ifra sesong og trendene i markedet», heter det i pressemeldingen.

Facebook-gruppe

For å holde nære kontakt med ansatte i horeca har vi opprettet en lukket Facebook-gruppe hvor vi til enhver tid vil oppdatere om smakinger og andre aktualiteter fra Vingruppen. Dersom du ønsker å være en del av denne gruppen, kan du ta kontakt med Marianne Tyldum på epost: marianne.tyldum@vingruppen.no. Også på Instagram vil Vingruppen være til stede.

Arrangerer messe

Søndag 6. september avholdes Vingruppens årlige vinmesse, der mer enn 40 vinprodusenter vil være til stede. Her vil du få mulighet til slå av en prat med din favorittprodusent og smake utallige viner fra hele verden.

«Vi lover flere spennende Masterclasser og at vi skal grave dypt i vår omfangsrike Bordeauxkjeller for å overraske med unike godbiter. Følg med på sosiale medier for mer informasjon om tidspunkt og sted», heter det i pressemeldingen

Vingruppen

* Etablert høsten 2014

* Vingruppen AS er et heleid datterselskap av Arcus Gruppen, og igjen et holdingselskap for våre vinselskapene Vinordia AS, Vinuniq AS, Arcus Wine Brands AS, Symposium Wines AS og Excellars AS.

* Salgsteamet består av Henrik Knutsson (Oslo, Rogaland, Buskerud, Vestfold, Vest-Agder), Nina Fredagsvik Merei (Sør- og Nord-Trøndelag, Bodø, Lofoten, Møre og Romsdal), Chris Pettersen (Oslo, Oppland, Hedmark, Finnmark, Troms), Hanne Murud Wexelsen (Oslo), Nora Paynter Gundersen (Oslo, Hordaland), Alex Michaelsen (Oslo, Østfold) og markedssjef Marianne Tyldum.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS