Petter Brinchmann Nortura

Ny salgsdirektør i Nortura PROFF

Petter Brinchmann er ansatt som salgsdirektør i Nortura PROFF. Petter kommer fra stillingen som markedssjef i samme selskap, en jobb han har hatt siden januar 2012. Han tiltrådte sin nye stilling som salgsdirektør i sommer.

Publisert

Petter Brinchmann er ansatt som salgsdirektør i Nortura PROFF.

Brinchmann har blant annet seks års erfaring innen dagligvare og varehandel, som markedssjef og KAM/B2B-selger.

– For Nortura er det viktig å videreføre strategien med sterk kunde- og markedsorientering i proff-markedet. Vi er veldig fornøyd med at Petter vil ta føringen for Nortura PROFF, sier konserndirektør Nortura Partner, Torleif Bjella.

– Vi har en viktig posisjon i vårt marked, mange muligheter gjennom hele verdikjeden og ikke minst mange utrolig dyktige og engasjerte mennesker. Å lede denne gjengen med vårt gode utgangspunkt er noe jeg selvfølgelig har veldig lyst til. Vi skal fortsette å inspirere til alle tiders mat med en sterk kundeorientering. Nortura PROFF skal være en rådgiver og en samarbeidspartner. Vi er langt mer en «bare» kvalitetsprodukter. Vi skal jobbe mot vårt mål om å være ledende innen innovasjon og konseptutvikling og ikke minst spre engasjement og matglede på veien, sier Petter Brinchmann.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS