Meetings Management logo2

Nye eiere for Meeting Management AS

Ingrid Eide (49) og Anne-Ki Roy Kristoffersen (49), begge med lang fartstid i hotellbransjen, overtar drift og eierskap for konferansearrangøren Meeting Management AS. Overtakelsen skjedde mandag 2. februar.

Publisert

Eide og Kristoffersen går inn som likestilte partnere i selskapet. Eide vil fungere som daglig leder, mens Kristoffersen vil være selskapets styreleder.

Anne-Ki Roy Kristoffersen blir ny deleier i Meeting Management AS.

Startet i 1987

Meeting Management AS har eksistert siden 1. oktober 1987. Først under eierskap av avdøde Elin Natvig (d. 1999) og sist med Liv Torunn Berg som daglig leder og hovedaksjonær.

Eide og Kristoffersen overtar et veletablert selskap, og gleder seg stort til å ta fatt på oppgaven med å videreutvikle Meeting Management AS til å bli en betydelig aktør i markedet. Selskapet flytter samtidig til nye kontorlokaler på Skillebekk i Oslo.

Personlig engasjement

Ingrid Eide blir ny deleier i Meeting Management AS.

«Med nye eiere vil selskapet bestrebe å videreføre og videreutvikle kjernevirksomheten. Eide og Kristoffersen vektlegger viktigheten av personlig engasjement og service i arbeidet med å finne det beste konferansestedet for kunden, for hvert enkelte arrangement. De vil tilby komplett prosjektarbeid i forbindelse med konferansen, noe som omfatter alt fra forhandling av priser med hotellet, kontraktering, budsjettering, fakturering, opprettelse av nettside, påmelding og deltagerhåndtering, formidling av underholdning, teknisk bistand, aktiviteter mm», heter det i en pressemelding.

De nye eierne og driverne

Anne-Ki Roy Kristoffersen (født 1966) har de siste 12 årene vært partner i Meetings AS. Hun har vært prosjektleder, daglig leder (vikariat), samt salgsansvarlig for nøkkelkunder. Kristoffersen er utdannet siviløkonom og har hatt stillinger som markedssjef og salgssjef i hotellbransjen siden 1993.

Ingrid Eide (født 1966) har de siste åtte årene vært partner i Meetings AS. Her har hun vært salgsansvarlig for nøkkelkunder, markedsansvarlig, samt ansvarlig for forhandling av rammeavtaler med de største hotellkjedene. Eide er utdannet fra Norges Handelshøyskole og Norsk Hotellhøyskole. Hun har siden 1991 hatt stillinger som salgssjef, markedsdirektør og administrerende direktør i hotell- og restaurantbransjen.

Begge har hatt prosjektlederansvar for større events og konferanser, og de ser nå frem til å bruke sin erfaring og kompetanse i Meeting Management AS.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS