Nordic Choice Hotels Ledergruppe 2014

Nye kjededirektører i Nordic Choice Hotels

Eyvind Tangvik, Henrik Berghult, John Kristian Stubban og Camilla Bergman er fire kjededirektører som skal ruste Nordic Choice Hotels for videre vekst. De nye kjededirektørene tiltrer sine stillinger i dag, onsdag 1. oktober.

Publisert

De fire nye kjededirektørene i Nordic Choice Hotels tiltrer sine stillinger i dag.

I august tiltrådde Katalin Paldeak stillingen som Chief Operating Officer (COO) for konsernet Nordic Choice Hotels. Nå er den øvrige ledergruppen med kjededirektører for de respektive kjedene Quality Hotels & Resorts, Comfort Hotels, Clarion Collection og Clarion Hotels klar.

Avhengig av en god organisasjon

– Etter en grundig prosess er det en glede å presentere våre nye kjededirektører. Jeg er overbevist om at denne sammensetningen av mennesker vil bidra til å realisere hver enkelt kjedes unike potensial og samtidig løfte Nordic Choice Hotels som selskap, sier COO for Nordic Choice Hotels, Katalin Paldeak.

– Med nærmere 4000 rom under utbygging de neste tre årene, er vi avhengig av en organisasjonsstruktur som er rustet for offensiv vekst. Vi er utrolig fornøyd med det nye laget som er på plass. Organisasjonsendringen gir oss et fantastisk utgangspunkt for fornyelse, innovasjon og utvikling i årene fremover, sier administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, Torgeir Silseth.

Under litt mer om de fire kjededirektørene.

Comfort Hotels

Camilla Bergman (47) er ansatt som kjededirektør for Comfort Hotel.

Bergman kommer fra stillingen som driftsdirektør i Clarion Hotel.Camilla har lang erfaring innen strategi, salg, distribusjon og økonomi. Hun har en egen evne til å skape om visjoner til realistiske og gjennomførbare ideer.

Clarion Hotels

Henrik Berghult (36) er ansatt som kjededirektør for Clarion Hotels.

Berghult har bred erfaring fra flere internasjonale hotellselskaper, og kommer senest fra stillingen som hotelldirektør på Clarion Hotel Arlanda Airport. Med et sterk kommersielt fokus, kombinert med kreativitet og gjennomføringsevne, skal han bidra til å forsterke merkevaren Clarion Hotels.

Clarion Collection

John Kristian Stubban (45) er ansatt som kjededirektør for Clarion Collection.

Stubban kommer fra stillingen som driftsdirektør i samme kjede. Han har lang erfaring fra hotelldrift med særlig ekspertise innen revenue og distribusjon. Med strategisk teft og evne til å skape lønnsom vekst, skal Stubban løfte Clarion Collection ytterligere.

Quality Hotels & Resorts

Eivind Tangvik (49) skal videreutvikle og forsterke merkevaren og organisasjonen innen Quality Hotels & Resorts. Tangvik er en av Nordic Choice Hotels’ mest kompetente og erfarne kjededirektører, som står for kontinuitet og gjennomføringskraft.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS