Årets matblogger Trine Sandberg (1) Mathallen

Sandberg er årets matblogger

Trine Sandberg er vinner av prisen «Årets matblogger». Hun vant med bloggen Trines Matblogg. Prisen ble delt ut i Mathallen søndag.

Publisert

Trine Sandberg er kåret til Årets matblogger.

Av over 2000 nominerte matblogger, plukket juryen i september ut fem finalister, Hobbykokken, Mat på bordet, En klype salt, Kvardagsmat og Trines matblogg, som skulle konkurrere om tittelen «Årets matblogger», og hovedpremien; en tur for to til finalen i Bocuse d'Or, verdens uoffisielle kokke-VM, i Lyon januar 2015. Publikum har nå stemt frem sin favoritt, og de har kåret Trine Sandberg til «Årets matblogger».

Utmerket seg

– Det har vært et fantastisk engasjement rundt bloggkonkurransen, og stemmene har virkelig rast inn. Vi så tidlig at Trines blogg utmerket seg og var en favoritt hos publikum, og det er virkelig vel fortjent, sier daglig leder i Mathallen, Frode Rønne Malmo.

Prisen ble opprettet av Mathallen og Godt.no (VG) med et ønske om å hedre matbloggere som gir inspirasjon og matglede til det norske folk. Prisen skal stimulere til økt oppmerksomhet og engasjement rundt mat og drikke.

Det er første gang Mathallen og Godt.no deler ut prisen «Årets matblogger». Prisen skal heretter deles ut en gang per år.

Seks underkategorier

"

I tillegg til prisen «Årets matblogger», kåret juryen vinnere i seks underkategorier. Her er vinnerne.

Det var ikke bare Trine Sandberg som stakk av med pris denne søndagen. I tillegg til prisen «Årets matblogger», kåret juryen vinnere i seks underkategorier:

Årets drikkeblogg: Husets vin - Gunnar Skoglund

Årets fotoblogg: Spoon - Silje Feiring

Årets bakeblogg: Cake please - Ida Gran-Jansen

Årets juniorblogg: Passionate baking – Fredrik Andersen

Årets alternativmatblogg: Veganmisjonen – Jane H. Johansen

Årets bloggoppskrift:«Brent Hulder» oliven og sjokolade – Trine Færaas

"
Powered by Labrador CMS