Nordic Choice Hotels Bastiansen og Paldeak2

Stordalen forsterker konsernledelsen

Petter A. Stordalen og Nordic Choice Hotels forsterker konsernledelsen. Katalin Paldeak og Trond Bastiansen, som har hatt ledende stillinger i hotellkonsernet, er nå ansatt i nye og anda mer sentrale stillinger. Begge tiltrer de nye stillingene i løpet av august 2014

Publisert

Trond Bastiansen og Katalin Paldeak.

Katalin Paldeak, som frem til nå har ledet brandet Clarion Hotels, er ansatt i en nyopprettet stilling som Chief Operating Officer (COO) for Nordic Choice Hotels, som omfatter de fem hotellkjedene Clarion Hotel, Clarion Collection, Quality Hotel, Quality Resorts og Comfort Hotel.

Trond Bastiansen, som frem til nå har vært konserndirektør for Clarion Collection-hotellene, er ansatt som COO for de 10 hotellene innen Nordic Hotels & Resorts.

Rustet for videre vekst

– Vi aldri hatt flere prosjekter og større kapasitetsvekst i samtlige markeder. Med ansettelsene av Trond og Katalin samler vi krefter og ruster oss til videre vekst. Både Katalin og Trond er rekruttert fra lederstillinger innen Nordic Choice og kjenner selskapet meget godt. Begge har demonstrert at de har den strategiske teft og egenskapene for å utvikle egenarten og potensiale til samtlige kjeder videre, administrerende direktør i Nordic Choice Hotels, sier Torgeir Silseth.

Fra Clarion Hotels

Katalin Paldeak.

Paldeak har vært i Nordic Choice siden 2004 og kommer fra stillingen som konserndirektør for hotellkjeden Clarion Hotels. Hun har de siste 10 årene bygget opp Clarion Hotels til å bli en av Nordens største og mest toneangivende hotellkjeder. I 2014 hentet kjeden hjem prisen for beste hotellkjede i Sverige for femte år på rad.

Paldeak er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen i Gøteborg. Paldeak får ansvar for drift, utvikling og posisjonering av Nordic Choice Hotel i det skandinaviske markedet.

– Med fem hotellkjeder er Nordic Choice unike i den nordiske hotellbransjen. Vi kan på samme tid tilby gjestene den dyreste suiten og det billigste hotellrommet i samtlige store byer. I en verden der utviklingen går stadig raskere, er det opp til oss å spisse våre merkevarer, og bli enda tydeligere for våre gjester. Sammen med gode kollegaer i kjedene ser jeg frem til å levere flere gode gjesteopplevelser uansett lommebok, sier Paldeak.

Fra Clarion Collection

Trond Bastiansen.

Bastiansen kommer fra stillingen som konserndirektør i Clarion Collection. Kjeden kan skilte med selskapets høyeste gjestelojalitet, og ble i 2014 kåret til Sveriges beste hotellkjede for forretningsreisende. Bastiansen har en Mastergrad i Internasjonal Hotelladministrasjon fra Norsk Hotellhøgskole og Cornell Universitet og har tidligere vært Dekanus for Norsk Hotellhøgskole i Stavanger. Bastiansen får totalansvaret for de 10 independent-hotellene som sorterer under paraplyen Nordic Hotels & Resorts, blant dem prestisjetunge The Thief, Copperhill Mountain Lodge, Farris Bad og Yasuragi Hasseludden.

– Jeg gleder meg til å overta den mest særpregede hotellporteføljen i Skandinavia og videreutvikle disse perlene sammen med hotelldirektørene. Hvert eneste hotell har en sterk merkevare og posisjon i markedet. Det viser blant annet mottakelsen av The Thief i Oslo og Yasuragi Hasseluddens kontinuerlige vekst år etter år, sier Trond Bastiansen.

En organisasjon for fremtiden

Nordic Choice har de neste tre årene nærmere 4000 rom under utbygging. I august åpner Clarion Hotel Energy i Stavanger med 400 rom, og i oktober åpner både Comfort Hotel Xpress i Tromsø med 192 rom og Comfort Hotel Xpress Central Station i Oslo med 167 rom. I 2015 åpner Clarion Hotel Malmö Live i tilknytning til byens nye konserthus, og konferansehotellet Quality hotel View i Hyllie utenfor Malmö.

– Nordic Choice er inne i den mest offensive periode i selskapets historie. Sammen med alt det vi har oppnådd, gir denne siste organisasjonsendringen oss et fantastisk utgangspunkt for fornyelse, innovasjon og utvikling i årene fremover, sier Silseth.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS