Peppes Karl Johans gate - ny stil3

Sverre Høven ny toppsjef i Peppes Pizza

Den tidligere sjefen for Flytoget, Sverre Håven (49), skal få Skandinavias største pizzakjede på skinner igjen.

Publisert

Høven får oppgaven med å gjenvinne Peppes Pizzas posisjon som Norges pizzapionér, og serverer den største menyendringen noensinne.

Sverre Håven leder nå Peppes Pizza.

– 2014 blir et år hvor mange vil se og smake Peppes med nye øyne. I løpet av våren kommer vi med den største menyendringen noensinne, og vil dermed få et enda bredere utvalg av flere forskjellige amerikanske pizzaserier der gjestene vil oppleve smaker, kvalitet og råvarer de kanskje ikke er vant med å assosiere med pizza, sier Høven.

Allsidig bakgrunn

49-åringen kommer fra stillingen som kommersiell direktør i Flytoget. Han har tidligere blant annet jobbet i Choice Hotel i Skandinavia og i London, og som administrerende direktør i Star Tour.

Gode kundeopplevelser har vært en kjerne i arbeidet der Høven i Flytoget opplevde å vinne Kundetilfredshetsprisen i regi av Norsk Kundebarometer de to siste årene. Nettopp de gode kundeopplevelsene vil også stå sentralt i det videre arbeidet med Skandinavias største pizzakjede.

Høven tiltrådte stillingen som ny administrerende direktør i Peppes Pizza i januar.

Salgssuksess for Freestyle California

Peppes Pizza ble etablert av amerikaneren Louis Jordan, som sammen med sin norske kone Anne åpnet den første Peppes-restauranten på Solli plass i 1970. Peppes var først ute med amerikansk pizza i Norge. De siste årene har Peppes gjennomført omfattende menyendringer for å kunne tilby nordmenn helt nye typer amerikansk pizza. Pizzaserien Freestyle California med tynn surdeigbunn og nye spennende råvaresammensetninger, er blitt en suksess med et økt salg på 80 prosent i 2013.

– Peppes Pizza er en merkevare alle nordmenn har et forhold til. Det er en institusjon i Norge, og mange har sine første restaurantminner fra Peppes. Det er en spennende utfordring å bidra til en fornyelse av Peppes som gir oss flere gjester, samtidig som vi ivaretar våre røtter, sier Høven.

Bygger om restaurantene

"Nye" Peppes i Karl Johans gate i Oslo.

Fornyelsen av Peppes omfatter også interiøret. I desember 2013 åpnet Peppes Karl Johan i Oslo som den første restauranten med nytt interiørkonsept. Lokalene er lysere, mer urbane og er tydeligere inspirert av amerikansk pizzakultur.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS