Årets medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden

Bedriften Nødings Delikatesse i Mandal er kåret til årets medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden.

Publisert

Kåringen fant sted under NHO Reiselivs årskonferanse i Svolvær mandag kveld.

«Nødings Delikatesse verdsetter tradisjon, kvalitet og kvantitet. I butikkutsalget er det fristende og mettende lunsjretter, middagsforslag, råvarer og desserter. Bedriften er et trygt valg når du verdsetter at maten er velsmakende, ser tiltalende ut og at det rikelig mengde», skriver juryen i sin begrunnelse.

2700 bedrifter

Nødings Delikatesse er en av om lag 2700 norske bedrifter som er medlem av NHO Reiseliv Innkjøpskjeden. Via innkjøpskjeden får bedriftene tilgang mer enn 13 000 rabatterte varer og merker fra over 130 leverandører. Ettersom NHO Reiseliv Innkjøpskjeden er en «non profit»-virksomhet, tilbakeføres alt overskudd til medlemsbedriftene. Det skjer gjennom en bonusordning som premierer lojalitet til innkjøpsavtalene, heter det i en pressemelding.

«Nødings Delikatesse har vist stor lojalitet til avtalene i innkjøpssamarbeidet, slår juryen fast. I 2014 ble 87 prosent av Mandal-bedriftens totale innkjøp gjort via innkjøpskjedens avtaler.

«Bedriften fungerer også som en god ambassadør for NHO Reiseliv og innkjøpskjeden i sitt distrikt», skriver juryen i sin begrunnelse.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS