Comfort Hotel Arlanda åpner sommeren 2019.

Nordic Choice satser mer på Arlanda

Sommeren 2019 åpner Nordic Choice Hotels storhotellet Comfort Hotel på Arlanda Airport. Hotellet får hele 463 rom.

Publisert

Nordic Choice Hotels driver fra før Clarion Hotel Arlanda Airport, men ser en økt etterspørsel etter både overnattings- og serveringstilbud på flyplassen.

Nye Comfort Hotel på Arlanda Airport vil ligge like ved SkyCity, med direkte tilgang til butikker, restauranter og flyavganger ut i verden. Storhotellet, som åpner sommeren 2019, vil kunne tilby gjestene 463 rom, restaurant, skybar og treningsrom.

Suksess på Arlanda

– I 2012 åpnet vi Clarion Hotel Arlanda Airport, og hadde store forventninger. Enorme for å være ærlig. Og de har levert. Belegget øker for hvert år. Utfordringen nå er at etterspørselen etter overnatting i direkte nærhet til flyplassterminalene er større enn hva vi forutså, og hva vi har kapasitet til. Vi er derfor veldig glade for å kunne utvide på Arlanda med et nytt Comfort-hotell, sier Petter A. Stordalen, eier av Nordic Choice Hotels.

«Hotellet blir en ekte rebell i Arlandas tilbud til sine reisende. Comfort-hotellene kutter ut det unødvendige og legger i stedet alt fokus på god service, et urbant tilbud og en herlig miks av business og fritid», heter det i en pressemelding fra Nordic Choice Hotels.

Utvikling på Arlanda

Det nye hotellet har blitt mulig etter en prosess hvor eieren av eiendommen, Swedavia, søkte etter en hotelldriver med erfaring til å være med i den store utviklingen som nå pågår på Arlanda Airport.

– Etter en nøye prosess har vi valgt Nordic Choice Hotels som driver av vår nye hotellsatsning. Nordic Choice Hotels har tidligere etablert det store Clarion-hotellet på Stockholm Arlanda Airport på en utmerket måte. Det nye hotellet kompletterer tilbudet gjennom å møte etterspørselen fra den moderne fritidsreisende. Vi investerer mye i utviklingen av en helt ny flyplassby for å styrke forutsetningene for svensk vekst og tilgjengelighet, sier Karl Wistrand, adm. direktør og konsernsjef i Swedavia.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS