Slik ser de nye selvbetjeningsautomatene ut hos Thon Hotels. (Foto: Thon Hotels)

Sjekk inn selv på Thon-hoteller

Thon Hotels lanserer nye selvbetjeningsautomater på sine hoteller i Oslo. Nå kan gjester sjekke inn på mobil og få utlevert romnøkler av automaten.

Publisert

I første omgang er det Thon Discovery-medlemmer som har bestilt og forhåndsbetalt hotellrom på nettsiden Thonhotels.no, som kan bruke de nye automatene.

– Gjester skal på en enkel måte kunne sjekke inn på hotellet. Løsningen skal ikke erstatte våre resepsjonister, men er en ekstra service for våre gjester, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen. (Foto: Thon Hotels)

– Våre mest lojale kunder er de som først kan benytte de nye self-service automatene våre. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra våre Thon DISCOVERY-medlemmer som har prøvd dette. Gjester skal på en enkel måte kunne sjekke inn på hotellet. Løsningen skal ikke erstatte våre resepsjonister, men er en ekstra service for våre gjester, sier konserndirektør for Thon Hotels, Morten Thorvaldsen.

Fransk løsning

Hotellgjester kan velge om de vil bruke QR-kode på mobilen, eller taste inn et referansenummer på automaten når de henter romnøkler.

Det er det franske firmaet Ariane Systems som står bak løsningen.

– Ariane er en selvbetjeningsløsning der gjesten kan sjekke inn før ankomst på mobilen, hente nøkkelen sin i en dispenser på hotellet, og på sikt sjekke ut, sier regiondirektør hos Thon Hotels, Marianne Fleischer Hauff.

Flere hoteller i 2018

– Dette gir gjesten mulighet for å velge om han eller hun vil gjøre alt selv og unngå eventuell kø, eller om man foretrekker å bli sjekket inn og ut av en resepsjonist. Vi vil være ferdig med utrullingen på våre hoteller i Oslo i november, og tar sikte på å ha Ariane selvbetjeningsautomatene klare på mer enn 40 hoteller i løpet av første kvartal i 2018, sier Fleischer Hauff.

Her kan du se oversikten over Thon-hotellene i Oslo

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS