Foto: De Historiske Hotel & Spisesteder
Foto: De Historiske Hotel & Spisesteder

Nytt vertskap på Røisheim

Kjetil Magnussen overtar som ny leder og ansvarlig for driften av Røisheim Hotell fra 2020-sesongen. Han har med seg sin partner Lise Rolland.

Publisert

Magnussen har bred erfaring fra restaurantbransjen og har blant annet vært soussjef og kjøkkensjef på Kleivstua og Sundvolden. Han startet også Det Øde Bakeri.

Rolland har også restaurantbakgrunn – som blant annet hovmester på Sundvolden.

– Drøm å drive fjellhotell

– Det har alltid vært en drøm å drive et fjellhotell. Røisheim er et fantastisk sted, og jeg gleder meg veldig til å videreutvikle stedet sammen med eierne og våre samarbeidspartnere. Vi har allerede begynt å sette sammen neste års menyer og har benyttet den fine sopphøsten i år til å sikre oss kortreiste og nydelige godbiter. Vi er ydmyke i forhold til å ta over ansvaret og vil forvalte arven etter beste evne. Vi kjenner området fra familiens bakgrunn i Vågå. Der har vi fortsatt en hytte som vi flittig benytter. Nå gleder vi oss til å bli enda bedre kjent med området, samarbeidspartnere og gjester, sier Kjetil Magnussen.

Teigum sluttet etter sju år

Røisheim har de siste sju årene vært drevet av Erik Teigum, fra Skjåk, som valgte å slutte tidligere i år.

– Vi vil takke Erik Teigum for et meget godt og tett samarbeid gjennom de siste årene, sier representant for eierne, Karin Bing Orgland.

Les også: Teigums siste sesong som vert på Røisheim

Turiststed i vekst

Røisheim Hotell har de siste årene mer enn doblet antall gjestedøgn, og har adskillig flere restaurantgjester enn tidligere.

– Veksten hadde ikke vært mulig uten Teigums gode ledelse, kokkeegenskaper og evne til å få de ansatte til å samarbeide for å møte gjestenes høye forventninger. Vi er trygge på at det nye vertsparet vil videreføre og utvikle hotellet og tilbudet til gjestene, og ser fram til samarbeidet, sier Orgland.

– Vi er aktive eiere og brenner for å ta vare på Røisheims unike historie og spesielle stemning. Gjennom de siste årene er det investert betydelig i oppgradering av hotellet og å sikre kulturarven. Som gammel skysstasjon og fredet hotell er vi opptatt av å videreutvikle hotellet sammen med ny ledelse slik at vi både kan ivareta kulturhistorien, men også møte kresne gjesters krav til god mat, opplevelser og moderne komfort, sier Orgland.

I De Historiske

De er en del av De Historiske Hotel & Spisesteder – en kjede med hoteller og spisesteder med høy kvalitet og særpreget historie og stemning.

Hotellet er opprinnelig en gammel skysstasjon med en helt særegen atmosfære og kulturhistorie. Det inneholder hele 14 fredede bygg som forvaltes gjennom skånsom og bærekraftig drift.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS