ScandicVulkan2

Overtar ledelsen på Scandic Vulkan

Monica Egeberg er ansatt som ny hotelldirektør for Scandic Vulkan i Oslo. Hun lover kamp om markedsandelene, og å bidra til å gjøre Vulkan-området i Oslo, med Mathallen som nærmeste nabo, til landets mest spennende.

Publisert

Monica Egeberg er ny hotelldirektør for Scandic Vulkan i Oslo.

– Vulkan-området er nå ferdigutviklet, og er uten tvil Oslos desidert mest spennende område. Scandic Vulkan er en sentral aktør i hjertet av denne pulserende bydelen, og kunne tilby byens beste hotellopplevelse. Få hoteller i landet kan tilby en så unik opplevelse som vi kan nå, sier Monica Egeberg.

Bred erfaring

Egeberg har langt bransjeerfaring, og kommer sist fra stillingen som driftssjef for restaurantkonseptene på Oslo Lufthavn.

Tidligere har hun blant annet erfaring som F&B Manager ved Folketeateret og Clarion Collection Hotel Gabelshus, hun har fagbrev som kokk, er utdannet økonom og holder på med en master i ledelse.

Nå vil hun og Scandic Vulkan fortsette arbeidet med å sette Oslos mest spennende bydel på kartet.

Pulserende og kreativtområde

Scandic Vulkan. (Foto: Morten Holt)

Scandic Vulkan har utviklet et unikt restauranttilbud, og åpnet nettopp nye, flotte møte- og konferansefasiliteter i tilknytning til hotellet. Hotellet fremstår som komplett både for forretnings- og fritidsreisende som vil oppleve den kanskje rikeste og mest pulserende bydelen i Oslo.

Området rundt hotellet ferdigstiller i disse dager en større modernisering og utbygging, og utvikles med tanke på at det skal representere innovasjon, kreativitet og kultur.

– Hotellet i seg selv er et av Oslos mest spennende, men i nabolaget har vi også en av Europas beste reklameskoler, den unike Mathallen, Dansens hus, Arkitektur- og designhøgskolen, og det bygges mange nye boliger. Det betyr at jeg som hotelldirektør ikke bare vil være opptatt av å selge hotellet, men hele nærområdet. For det er totalpakken som gir oss fordeler i kampen om gjestene, sier hun.

Internasjonalt prisbelønnet hotell

Scandic Vulkan (Foto: Morten Holt)

Scandic Vulkan er ett av flere nye hoteller som hotellkjeden har åpent i Norge de siste årene. Hotellet har markert seg sterkt og har vunnet en rekke reiselivspriser.

Blant annet ble hotellet tildelt den prestisjetunge HSMAI European Awards som Concept hotel of the year i 2011, og i 2012 fikk Vulkan den internasjonale reiselivsprisen HSMAI Adrian Awards.

– Jeg er heldig som får ta over et hotell hvor det er lagt ned så mye godt arbeid. Med flotte medarbeidere på laget og en spennende beliggenhet er dette noe vi skal bygge videre på. Alt ligger til rette for at Scandic Vulkan skal kunne være et av landets mest spennende hotell, sier Monica Egeberg.

Hotellets spesielle design er et resultat av at Scandic inviterte flere av Norges ledende kreative miljøer til å være med på utforme hotellet. Design-hotelldører og utradisjonelle installasjoner har vært med på å gi hotellet sin helt særegne stil.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS