Cecilia Beretta Passimento BiB 2010 (HD)

Romerske tradisjoner på boks på påsketuren

For aller første gang lanserer produsenten Cecilia Beretta en av sine vinnyheter på boks - en vin som med fordel kan tas med på påsketuren!

Publisert

Utviklingen av Cecilia Beretta Passimento 2010 er basert på tradisjoner som går helt tilbake til Romertiden. Metoden som ble benyttet for å lage vin på denne tiden er i dag kjent som appassimento-metoden.

Nøkkelen ligger i å tørke druene, en teknikk som gir vinen mer konsentrert kraft, fylde og sødme – og som har falt i god smak blant norske vinelskere. Den mest kjente vinen laget på denne måten er amarone. Vinen passer til pizza og lette kjøttretter denne våren, gjerne svin og kylling.

Smaksnotat: Middels blålilla farge. Kirsebær og røde bær på duft, ispedd mandel og tørket frukt. Fin syrlighet og lang varm avslutning. En av de bedre boksene i Norge! 86 poeng, terningkast 6 (Svein Lindin, Vinofil.no)

Land/distrikt: Italia/Veneto

Produsent: Cecilia Beretta

Druer: Corvina, Merlot og Cabernet Sauvignon

Pris: 430 kroner (Vinmonopolet)

Importør: Bibendum

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på magasinet Horeca i dag

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 44. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS