Restaurantguide3b

Bestill bord via nettet

I samarbeid med ResDiary tilbyr Restaurantguide1 nå booking til alle serveringssteder i Norge. Restaurantguide1 er den mest omfattende og oppdaterte guiden for serveringssteder i landet.

Publisert

Guiden er tilgjengelig både på Restaurantguide1.no og som mobil applikasjon på iPhone, Google Android og Windows Phone.

Enkelt

I samarbeid med ResDiary tilbys nå booking til alle serveringssteder i Norge. I første omgang gjelder dette eksisterende ResDiary kunder. Samarbeidet gjør at en restaurant kan motta inntil 195 bookinger hver eneste måned for kun 10 kroner (Det betyr ca. fem øre per booking!)

– Vi er stolte av å levere et produkt som hjelper gjester til å finne sitt favorittsted raskt, sjekke åpningstider, meny og bestille bord. Samtidig som restauranten automatisk og fortløpende blir oppdatert med alle gjesteopplysninger direkte i bookingsystemet. Enklere blir det ikke, sier Jan Thore Engen i Restaurantguide1.

Nettbasert bookingsystem

Bookingsystemet er nettbasert og kan benyttes på alle plattformer. Over 2,5 millioner gjester bookes allerede hver måned gjennom ResDiary! Restaurantene får gratis oppstart, opplæring, oppdateringer og support, når de benytter ResDiary.

– Dette gir alle norske restauranter en unik mulighet til å få flere bookinger, samtidig som de sparer tid og penger. Å samle alle Norges serveringssteder på en god felles portal, er noe gjester har etterlyst lenge, sier Ole-Petter Brustuen i RestaurantDiary Nordic.

Les mer på Restaurantguide1.no

Les mer på Resdiary.no

Pressemelding

Lik og følg gjerne Horeca/Horecanytt på Facebook!

"
Powered by Labrador CMS