Bache Gabrielsen gull

Prestisjefylt gull til Bache-Gabrielsen

Bache-Gabrielsen VSOP har vunnet GULL med utmerkelsen «Best in Class» i International Spirit Challenge 2015, som er en av verdens mest prestisjefylte brennevinskonkurranser.

Publisert

Konkurransen får mer enn 1000 bidrag fra over 70 land. Den kårer vinnere innen tre ulike områder; blindmaking, design og emballasje og markedsføring.

Produktene smakes blindt av et panel på over 50 representanter hvor den enkelte dommer vurderer produktene i henhold til alder, region og utvalg. Deretter blir de smakt blindt og gitt karakter på skal 0-100 for aroma, utseende og smak, heter det i en pressemelding.

Du kan lese mer om konkurransen på Internationalspiritschallenge.com

Bache-Gabrielsen VSOP

Bache–Gabrielsen VSOP er blandet av 80 % Fins Bois og 20 % Petite Champagne Cognac. Lagret minimum fire år på fat.

Drue: Ugni Blanc

Pris: 420 kroner (Vinmonopolet)

Bache-Gabrielsen

Kjærligheten til en vakker fransk kvinne fikk sekondløytnant Thomas Bache-Gabrielsen fra Holmestrand til å etablere seg i hjertet av Cognac. Året var 1905, og 22 år gamle Thomas Bache-Gabrielsen og Petter Anton Rustad fra Ås var strålende fornøyd. Gjennom hardt arbeid og kloke valg var de nå blitt eiere av Cognachuset Dupuy. Etter hvert kastet de sine øyne på det skandinaviske markedet. Fire generasjoner senere kan vi fortsatt glede oss over drikkevarene fra denne kvalitetsbevisste familiebedriften.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

"
Powered by Labrador CMS