Joe Harald Strand (til høyre) er 1. september i gang som daglig leder for BFSN. Til venstre avtroppende leder Arne Dalseng og i midten styreleder Brede Hemma. (Foto: BFSN)

Den nye BFSN-lederen er plass

Den nye lederen i Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge (BFSN), er på plass i sin nye stilling fra i dag, torsdag 1. september.

Publisert

I en periode utover høsten vil Strand og den avtroppende lederen Arne Dalseng arbeide sammen.

1.november overtar han i sin helhet som foreningens daglige leder.

Joe Harald Strand. (Foto: BFSN)

Kommer fra Spåtind Sport Hotell

Joe Harald Strand er født i 1969, og er nå bosatt i Oslo. Han har bred erfaring som leder, blant annet fra hoteller og restauranter i inn og utland, ved Posten Norge og Reaktorskolen. Nå kommer han fra stillingen som hotelldirektør på Spåtind Sport Hotell.

Etter 13 år i BFSN blir Arne Dalseng pensjonist i løpet av høsten. (Foto: Morten Holt)

«Han vil i samarbeid med foreningens styre, medlemsbedriftene og samarbeidspartnere, videreføre de viktige arbeidsoppgaver til hele bransjens beste. Det er mange oppgaver framover. Blant annet pågår for fullt arbeidet med planlegging av neste SMAK messe som avholdes hos Norges Varemesse på Lillestrøm 7. til 10. februar 2017», heter det i en pressemelding fra BFSN.

Inn i pensjonisttilværelsen

– Etter snart 13 år i BFSN vil jeg nå starte forberedelse til min pensjonisttilværelse. Jeg vil benytte anledningen til å takke for de gode år og samarbeidet med hele bransjen. Men jeg er altså med noe videre, og både Joe Harald Strand og jeg vil sette stor pris på alle henvendelser fra alle i bransjen, uttaler Arne Dalseng.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Bransjeforening for Storkjøkkenleverandører i Norge - BFSN

BFSN ble stiftet i 1977, og er en landsomfattende medlemsorganisasjon, eid og finansiert av medlemsbedriftene.

Medlemmene i BFSN er bransjens ledende næringsdrivende som arbeider innen utstyr og tjenester til storkjøkkenmarkedet i Norge. Utstyr og tjenester spenner over samtlige områder som er relevante for bransjen og leveransene fra bransjen.

Medlemsbedriftenes kunder er alle typer serveringssteder og produksjonsledd i en rekke sektorer.

Medlemsbedriftene representerer hovedtyngden av leveranser i Norge, og per 1. september 2016 er 76 selskaper opptatt som medlemmer. Opptaksvilkår og medlemmenes forpliktelser gir sikkerhet for kunder og leverandører. Medlemsbedriftene deltar i et fellesskap for å løfte bransjen videre.

Du kan lese mer på BFSN.no

Smak 2017

* Smak-messen arrangeres hvert tredje år.

* Smak 2017 er Nordens største fagmesse for besøkende fra hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, bakeri og konditori, samt IKT-tjenester til bransjen.

* Messen arrangeres fra tirsdag 7. til fredag 10. februar 2017 på Norges Varemesse i Lillestrøm.

* Konkurransen «Nordic Chefs team Challenge» er en av mange konkurranser som blir arrangert på Smak. Den arrangeres onsdag 8. februar.

* Les mer på Messe.no/smak

Powered by Labrador CMS