Scandic Ishavshotel i Tromsø. (Foto: Morten Holt)

Ishavshotellet er pusset opp

Om lag 40 millioner kroner er brukt for å skape et nytt og moderne hotell – der det spesielt er tilrettelagt for yrkesreisende.

Publisert
Scandic Ishavshotel. (Foto: Morten Holt)

Nå står Scandic Ishavshotel i Tromsø frem i ny prakt.

Det er blant annet lagt stor vekt på store arbeidsområder på dobbeltrommene.

Tre år med oppussing

– Etter tre år med oppussing er vi endelig ferdig. Den siste fasen av oppussingen har pågått i rundt seks måneder. Nå er det bare småpirk igjen før vi er ferdig, sier hotelldirektør Poul-Henrik Remmer ved Scandic Ishavshotel til Itromso.no.

Nå blir det full fart på Scandic Ishavshotel igjen. (Foto: Morten Holt)

Hotelldirektøren antar at hotellet har brukt opp mot 40 millioner kroner på oppussingen. I den siste fasen av arbeidet sto 180 rom i fire etasjer for tur.

Prøvd å ikke forstyrre gjestene

– Det har vært utfordrende å tilrettelegge arbeidet slik at det ikke forstyrret gjestene, men entreprenøren, som er ekspert på hotelloppussinger, har gjort en fabelaktig jobb. Vi har kjørt med halvt belegg i lavsesongen, men er endelig klar til å kjøre med fullt belegg igjen nå som nordlysturismen tar seg opp, sier Remmer til lokalavisen.

– Vi har blant annet fått på plass store arbeidsområder på dobbeltrommene. Det er vanlig med en liten kontorplass, men vi har laget en arbeidsbenk som strekker seg langs hele vinduet. Den er arkitekttegnet og tar nesten ikke plass, forteller direktøren til Itromso.no.

Les mer i den kommende utgaven av Horeca

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS