Hotel Ullensvang heder nett
Hotel Ullensvang heder nett

Trofaste ansatte på Hotel Ullensvang

Hotel Ullensvang har flere trofaste medarbeidere. Denne uka ble tre av dem hedret for lang tjeneste på hotellet i Hardanger, deriblant Anna Salvesen, som har vært ansatt på hotellet i 52 år! Resepsjonssjef Per Christian Holm fikk tildelt Det Kgl. Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjenese, mens Kjell Arne Gussiås har arbeidet 22 år på hotellet - uten en eneste sykefraværsdag!

Publisert

Under det årlige førjulsarrangementet for de ansatte ved Hotel Ullensvang, onsdag 17. desember, ble det gjort spesiell stas på flere av medarbeiderne.

De siste årene har det blitt delt ut fire gullklokker for 25 års ansettelse, åtte tinnkrus for 20 års ansettelse, fire utmerkelser for 15 års ansettelse tre for 10 års arbeid på Hotel Ullensvang.

I år var det tre medarbeidere som fikk ekstra påskjønnelse.

22 år uten sykefravær

Salvesen er nevnt. Hun er den som har vært lengst på hotellet, og har i 52-årsperioden hatt en rekke stillinger ved hotellet.

Salvesen har tidligere fått Det Kgl. Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste

Resepsjonsmedarbeider og nattevakt Kjell Inge Gussiås fikk overrakt en sjekk på 10 000 kroner etter å ha vært tilsatt i 22 år.

Det er mange som har vært ansatt i bedriften i 22 år, men svært få kan vise til det som Gussiås kan: Han har nemlig ikke hatt en eneste sykefraværsdag!

30 år på hotellet

Bookingsjef Per Christian Holm, som nå går av med pensjon etter 30 år på Hotel Ullensvang, fikk tildelt Det Kgl. Selskap for Norges Vels medalje for lang og tro tjeneste, for særlig fortjent arbeidsinnsats i alle disse årene.

Mange generasjoner

Utmerkelsene ble overrakt med tre generasjoner av hotellvertskapet til stede i salen og en fjerde generasjon i naborommet.

Ellen Harris Utne (tredje generasjon vertinne), Edmund Harris og Ina Utne (fjerde generasjon vertskap) og Barbara Zanoni og Hans Edmund H. Utne (femte generasjon vertskap) var på plass under middagen.

Sjette generasjon, ni måneder gamle Timo Leandro Zanoni Utne, tok seg en lur i naborommet imens...

Avgjørende for god drift

Edmund og Hans Edmund Utne la i talene til jubilantene vekt på at uten dyktige, engasjerte og ikke minst fleksible medarbeidere, er det ikke mulig å drive en virksomhet som Hotel Ullensvang.

Powered by Labrador CMS