Fortsatt Choice for diabetesforbundet

Norges Diabetesforbund og Clarion Hotel Oslo Airport har kommet til enighet om en kompenasjon i forbindelse med sykdomsutbruddet som oppsto under jubileumsfesten. Det er også besluttet at Diabetesforbundets landsmøte i 2009 legges til et av Choice Hotels Scandinavias hoteller.

Publisert

- Det er svært gledelig at samarbeidet fortsetter og at vi har blitt enige om en kompensasjon. Møtet i dag var konstruktivt og fruktbart sier administrerende direktør for Clarion Hotel Oslo Airport, Rajko Mink.

Glade for løsningen

I et brev til Choice Hotels Scandinavia gir Norges Diabetesforbund honnør til hotellet og dets ansatte for hvordan de taklet situasjonen og oppfølgingen som ble gjort i etterkant.

- Det var en uheldig situasjon for både hotellet og for oss. Vi er veldig glade for at vi fant en hurtig løsning. Nå kan vi konsentrere oss om det viktige diabetesarbeidet igjen. Våre tillitsvalgte vil fortsatt bruke Choice-kjedens hoteller rundt omkring i Norge sier generalsekretær i Norges Diabetesforbund Bjørnar Allgot.

Også neste år

Det er besluttet at Norges Diabetesforbunds landsmøte i 2009 skal arrangeres på et av Choice Hotels Scandinavias hoteller.

Helsemyndighetene vet nå hvorfor hotellgjestene på Clarion Hotel Oslo Airport ble syke. Det skyldtes det såkalte Norovirus type 2-viruset, som kan smitte både gjennom vann, mat og kontakt med smittede personer. Smittekilden er ikke funnet.

- Til tross for at smittekilden ikke er funnet mener vi allikevel det er riktig å ta ansvar og kompensere Norges Diabetesforbund som ble hardest rammet sier administrerende direktør for Clarion hotell Oslo Airport, Rajko Mink.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS