Beitostølen1

Radisson SAS Beitostølen kåret til Norges beste skihotell

Radisson SAS Resort, Beitostølen er for tredje året på rad kåret til Norges beste skihotell. Det er prestisjefulle World Travel Awards som deler ut den anerkjente prisen, og setter Beitostølen på det internasjonale kartet.

Publisert

- Denne prisen er et meget viktig kvalitetsstempel for oss, og en anerkjennelse på at vi jobber i riktig retning, sier Turid H. Iversen, direktør ved Radisson SAS Resort, Beitostølen. The World Travel Awards regnes som reiselivsbransjens svar på Oscar-utdelingen, og anses for å være den høyeste anerkjennelsen aktørene i reiselivsbransjen kan få. I 15 år har de delt ut priser for å løfte frem de beste leverandørene innen reiseliv.

Tillitserklæring

Radisson SAS Resort, Beitostølen mottar vintergjester fra hele Skandinavia og Europa. Med denne prisen når de potensielle gjester over hele verden.- Det er en tillitserklæring at vi nok en gang har blitt stemt helt til topps. Vi setter gjestene i fokus, dette bekrefter at de er fornøyde, forklarer Iversen.

Viktig pris for Beitostølen

Ansatte fra 167,000 reisebyråer, turoperatører og turistorganisasjoner i mer enn 160 land over hele kloden har vært med på å stemme frem vinnerne i kåringen. Prisen er viktig både for Radisson SAS Resort Beitostølen, og for hele Beitostølen som attraksjon.

- Prisen gjør det enda enklere for turoperatører over hele verden å anbefale sine kunder Beitostølen som skidestinasjon, forteller Iversen.

Radisson SAS Resort, Beitostølen har en fantastisk beliggenhet midt i sentrum av Beitostølen og gjestene har kort vei til skibakker, restauranter og shopping. Hotellet ligger 900 meter over havet og kan tilby en fantastisk utsikt over fjellet og dalen.I tillegg til 123 rom, har hotellet flotte treningsområder, SPA og restaurant kjent for sine gode smørbrød. Beitostølen ligger ca 3 timer fra Oslo og 3,5 time kjøring fra Gardermoen Lufthavn Oslo.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS