Vin-engel-Zurich-Vintårn

Flygende vinengler server gjestene

Radisson Blu hotell i Zurich har åpnet sine dører, og allerede har det 16 meter høye vintårnet vekket begeistring. Her serves gjestene av akrobatiske vinengler som sørger for at vinen skjenkes på en grasiøs og uvanlig måte.

Publisert

Fra verdens høyeste vintårn blir hotellgjestene servert vin og champagne av flygende vinengler i trapes. Det 16 meter høye vintårnet møter gjestene i lobbyen på Radisson Blu hotell på flyplassen i Zurich og vinenglene sørger for grasiøs skjenking fra et utvalg på 4000 vinflasker.

Hotellet ble åpnet 4. februar og tårnet har allerede vekket stor begeistring blant hotellets gjester. Med et bredt utvalg med alt fra eldre årgangsviner og gode hverdagsviner til champagne, er gjestene sikret å finne noe de liker.

Vin-engel-show

De åtte englene er på plass hver formiddag og kveld, og i tillegg til å skjenke vin til gjestene underholder de med et eget show - Med god hjelp fra avansert teknikk og et spesialdesignet lysshow, finner de veien frem til riktig flaske.

Vintårnet veier 27.5 tonn, og er det tredje i sitt slag på verdensbasis etter Las Vegas og London. Tårnet kostet over 20 millioner norske kroner å bygge.

Prisene varierer fra litt over 200 kroner til over 7000 kroner per flaske. Dessuten er temperaturen i tårnet tilpasset slik at hver flaske får sin ideelle temperatur.

Powered by Labrador CMS