Merete Bø2
Merete Bø2

Nordisk Mesterskap for vinkelnere

Merete Bø, vinkelner på Cru i Oslo og med bakgrunn fra Bagetelle, er regjerende nordisk mester for vinkelnere. I oktober arrangeres 2009-utgaven av konkurransen. Stian Langeteig og Mads Kleppe utgjør sammen med Bø den harde kjernen på norske vinkelnerlandslaget.

Publisert

Merete Bø er regjerende nordisk mester for vinkelnere. (Arkivfoto: Bjørn Værness)

Nordisk mesterskap for Vinkelnere arrangeres fra 17. til 19. oktober på båten Silja Symphony, som går mellom Stockholm og Helsinki. Det er 11. gang at mesterskapet arrangeres.

I hardtrening på Sjømagasinet

Ken Engebretsen (fra venstre), Mads Kleppe, Merete Bø og Stian Langeteig er klare for Nordisk Mesterskap for vinkelnere.

Stian Langeteig og Mads Kleppe er i hardtrening før mesterskapet og sammen med Merete Bø fra Cru utgjør de den harde kjernen på Norske Vinkelnerlandslaget.

Treningen foregår nå på Sjømagasinet og ledes av Ken Engebretsen.

Les også: Merete Bø nordisk mester for vinkelnere

Les også: Cru har åpnet

Samarbeidspartnere

”Svenskene er klart sugne på å ta tilbake tittelen fra Norge og Merete Bø, som er regjerende mester, men våre kandidater skal gi de hard match. Landslagets samarbeidspartnere er Concha Y Toro Norway og Luigi Bormioli, som er stolte av å være partnere med verdens første landslag for Vinkelnere”, heter det i en pressemelding fra norsk hold.

Les også: Norge har de beste vinkelnerne

Se mer på vinkelner.no

"
Powered by Labrador CMS