Anderens Barkjøkken4

Nytt barkonsept åpner i Sandefjord

Fredag 30. april åpner Andersens Barkjøkken, et nytt barkonsept i Sandefjord. Gjestene kan nyte et variert utvalg av øl, viner på glass og cocktails laget på friske råvarer, i kombinasjon med enkle og smakfulle småretter og snacks som passer til.

Publisert

– Konseptet har stort søkelys på det lokale og naturlige, enten det gjelder mat/drikke og ansatte, eller samarbeid med musikere (også studenter) og næringsliv. Andersen inviterer inn til en avslappet atmosfære som både er trygg, hjemmekoselig og samtidig urban, opplyser markedsansvarlig for Andersens Barkjøkken, Kristine Kværne Hansen.

Samarbeid med Jotun

Fra Andersens Barkjøkken: Barokk eikebord fra 1890, som opprinnelig sto på en herregård i Danmark.Den grønne fargen på veggen er Palmetto fra Jotun. (Foto: Restauranten)

I arbeidet med renovering av barlokalene, har Jotuns fargesjef og trendekspert Lisbeth Larsen vært med og gitt råd og veiledning for bruk av farger og maling.

Konseptutvikler

Konseptutvikler og daglig leder for Andersens Barkjøkken er Andreas Kværne Hansen.

Kværne Hansen er utdannet diplommarkedsfører fra NMH/BI og har bachelor i hotelledelse fra Norsk Hotellhøyskole i Stavanger.

Han har med seg mange års arbeidserfaring både innenfor marked, økonomi/administrasjon og innen horecabransjen. Blant annet som daglig leder for Buffet i Stavanger.

Med seg på laget har han åtte lokale investorer.

I Castberggården

Andersens Barkjøkken har flyttet inn i Castberggaarden i Sandefjord. (Foto: Restauranten)

Andersens Barkjøkken holder til i den gamle Castberggården, som den senere tiden er pusset opp til en moderne restaurant.

Matansvarlig er kokken Verner Løhde, tidligere ansatt iblant annet restauranten Lady og Landstrykeren i Sandefjord og i Shippingklubben i Oslo.

Andersens Barkjøkken på Facebook

"
Powered by Labrador CMS