Arktisk Meny ONS Stavanger 2010 029

Arktisk Meny serverer Xplore North

Arktisk Meny har tatt med seg nordnorske kokker, råvarer og retter til oljebyen Stavanger for å by på den ekte smaken av Nord-Norge. Gjennom den fire dager lange oljemessa Offshore Northern Seas 2010 (ONS) kan du få smake både bacalao, hvalskinke, einerøkt laks og Mackøl.

Publisert

Arktisk meny i Stavanger. Avdelingsdirektør NHO Reiseliv Nord-Norge, Geir Solheim (fra venstre), kjøkkensjef på Meyergården Hotell Mo i Rana, Svein Jæger Hansen, kokk på Meyergården Hotell Mo i Rana, Katrine Larsen, kokk på Løvold Kafeteria Bodø, Bjørn Wiggo Robertsen, prosjektleder Arktisk Meny Bjørg Wiesener og kjøkkensjef på Løvold Kafeteria, Raymond Andreassen.

Oljemessa Offshore Northern Seas 2010 (ONS) er en messe som gjennom sin mer enn 30-årige historie har blitt en viktig møteplass for hele oljeverdenen. I år samlet den over 1000 utstillere fra hele verden, og ca 230 deltakere fra Nord-Norge samlet på standen Xplore North.

Skape interesse for Nord-Norge

- Vi har hatt veldig stor pågang, og det er selvfølgelig meget positivt. Spesielt artig er det når tilbakemeldingene har vært så gode som de vi har fått her. I tillegg ser vi at det absolutt er muligheter for reiselivet å benytte seg bedre av den begivenheten som oljemessa er. Det er et meget kjøpesterkt publikum som besøker messa, og interessen for Nord-Norge er stor, sier avdelingsdirektør NHO Reiseliv Nord-Norge Geir Solheim.

Arktisk Meny

* Arktisk Meny er et nettverk som består av 40 entusiastiske spisesteder i Nord-Norge og på Svalbard.

* Formålet med nettverket er å fremme bruken av lokal mat på spisestedene.

* Gjennom ti år har nettverket arrangert en reke matkurs for egne og andre spisesteder i regionen, og jobbet for å gjøre Nord-Norge til en matdestinasjon gjennom kompetansehevende tiltak.

* Arktisk Meny eies og drives av NHO Reiseliv Nord-Norge.

Les mer: www.arktiskmeny.no

"
Powered by Labrador CMS