Geir Skeie Brygga11

Brygga 11, Geir Skeie åpnes i november

"Brygga 11, Geir Skeie" blir navnet på den nye fiskerestauranten i Sandefjord som åpnes 1. november av vår doble Bocuse d’Or-vinner. Som navnet tilsier ligger restauranten helt i sjøkanten i hvalfangerbyen. Geir Skeie opplyser til Horecanytt.no/Horeca at det er budsjettert med en omsetning på sju millioner kroner det første hele driftsåret (2011)

Publisert

Foruten daglig leder og gründer Geir Skeie består lederteamet på Brygga 11, Geir Skeie av Skeies forlovede Katrine Borg Larsen, som er vertinne og dessertsjef.

Victor Redin Lindberg er kjøkkensjef, mens Ole Johan Horntvedt er restaurantsjef i Skeies nye restaurant.

25 ansatte i sommersesongen

Geir Skeie opplyser til Horecanytt.no/Horeca at det blir om lag 8-10 ansatte i vintersesongen, mens det blir rundt 25 personer i scvinger i sommersesongen.

Geir Skeie (til høyre) vinner Bocuse d`Or. Nærmest Skeie hans forloved Katrine Borg Larsen, som blir vertinne på Brygga 11 i Sandefjord. (Foto: Morten Holt)

Restauranten får cirka 90 sitteplasser fordelt på to etasjer, samt et eget chambree med plass til 20 spisegjester. Uteserveringen blir på 100 kvadratmeter, også med rom for om lag 90 gjester når været tillater det.

Sju millioner første hele sesongen

- Vi har budsjettert med en omsetning på cirka sju millioner kroner den første hele sesongen (2011) Vi legger opp til en restaurant med folkelig preg med søkelys på enkel og god mat, samt vin fra 300 til 300 000 kroner! Har bygd opp en samling med veldig sjeldne viner, og vinsamlingen bygges ut fortløpende, sier Skeie til Horecanytt.no.

Restaurant i sjøkanten

Restauranten åpner, som navnet tilsier, på brygga i Vestfold-byen, og blir en sesongrestaurant. Ifølge hjemmesiden er dette stedet på brygga som har sol lengst på kveldene.

Geir Skeie åpner Brygga11, Geir Skeie 1. november i år. (Foto: Brygga 11, Geir Skeie)

Jule- og sommersesong

Når restauranten åpnes 1. november, holder Geir Skeie åpent frem til 23. desember. Så blir det en kort julepause, før restauranten igjen åpnes fra tredje juledag til og med nyttårsaften 2010/2011.

Så stenges restauranten for så å åpne sommersesongen 26. april. Den varer til og med 3. september 2011.

Allerede nå kan du gå inn på restaurantens hjemmeside, og bestille årets julebord. Lutefisk er selvfølgelig å finne på Skeies meny.

Du kan lese mer på hjemmesiden www.brygga11.no

Du finner også Brygga11 på Facebook

"
Powered by Labrador CMS