By The Way Nes i Ådal NETT

By the Way i Nes i Ådal blir ikke Marché

By the Way-restauranten i Nes i Ådal fikk toppscore og tre stjerner i DHL-undersøkelsen av de beste spisestedene langs veien i sommer. Du finner ikke bedre spisested langs E 16 mellom Oslo og Bergen, enn By the Way, Nes i Ådal, ifølge denne guiden. Ingenting vil endres selv om Marché har overlatt den daglige driften til nye drivere.

Publisert

By The Way i Nes i Ådal blir ikke omprofilert til Marche.

-Ja, det blir fortsatt full drift, understreker salgs-og markedssjef Mona Schau i Marché Restaurants Norge AS.

- To av de tidligere ansatte i restaurantane, svenskene Kalle Heino (50), og kokken Paulo Negrete-Medina (35), overtar driften av spisestedet som er særlig populært for helgereisende til og fra Valdres.

Les også: Marché markerte seg sterkt i DHL-kåring

Passet ikke inn i Marché-konseptet

- Beslutningen om fremleie ble tatt som følge av By the Way Nes i Ådal ikke helt passet inn i Marché-konseptet, sier Mona Schau.

-Dette tilsier at våre restauranter skal ligge ved sterkt trafikkerte veier med jevn gjennomstrømning av mennesker. På Nes i Ådal er trafikken sesongavhengig, og det er derfor vanskelig og ha en jevn rotasjon på salatbarer og varm-mat, som vi i følge Marché-konseptet skal ha tilgjengelig under hele åpningstiden.

Les også: Omsetningsjhopp etter utmerkelse i DHL-guiden

Beste av Marché og By the Way

- Vi fortsetter med det beste fra både Marché- og By the Way-konseptet, sier Kalle Heino.

– Vi satser på hjemmelaget og næringsrik mat full av vitaminer og sunne stoffer og med råvarer fra nærområdet. Ja, selv pizzaen baker vi i kjøkkenet her på Nes, og nå bretter vi opp ermene og satser optimistisk både på god mat og førsteklasses service.

Les også: Marché brer seg utover landet

Fire faste pluss ekstrahjelp

By the Way-restauranten på Nes får i alt fire faste medarbeidere – og med ekstrahjelp fredager og søndager.

- Fredag og søndag er våre to desidert beste dager, sier Kalle Heino, som har arbeidet i By the Way på Nes siden februar.

Morgenkaffe og vafler

I restauranten serveres kaffe og vafler tidlig på morgenen, etterfulgt av frokost på formiddagen, og lunsj og middag senere på dagen.

Kalle Heino ønsker at stadig flere skal oppleve den gode maten og servicen på By the Way i Ådal, den beste trestjerners restauranten og et populært stoppested på E16 mellom Oslo og Bergen.

Les også: Marché med underskudd i Norge

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS