Choice logo
Choice logo

Vinn en hel hotelletasje

1. desember ble den første luken i Nordic Choice Clubs julekalender åpnet. Hver dag frem til 24. desember lanseres tilbud fra utvalgte Choice-hoteller i Skandinavia. Hovedpremien i adventskonkurransen er hel etasje på Comfort Hotel G i København. Over 27 000 har allerede meldt sin interesse på www.vinnenhotelletasje.no

Publisert

- Nordic Choice Club har arrangert julekalender i flere år. Vi har fått enorm respons fra både medlemmer og ikke-medlemmer. I år ønsket vi å gjøre noe helt spesielt. Våre medlemmer er ofte på reisefot alene. Nå vil en heldig vinner kunne ta med seg 29 venner en uforglemmelig natt i København, sier Nicolay Corneliussen, Program Manager i Nordic Choice Club.

Stor interesse

Allerede før åpning av første luke har over 27 000 meldt sin interesse på kampanjesiden www.vinnenhotelletasje.no. Hver dag trekkes heldige vinnere av en gratis hotellovernatting. Hovedpremien er en hel etasje, 15 dobbeltrom, for en natt på Comfort Hotel G i København. Lukene innholder i tillegg tilbud fra utvalgte hoteller i Skandinavia, med rabatter opp til over 50 prosent.

En luke skjuler spesialtilbud fra Comfort Hotel Xpress i Oslo og København, med dobbeltrom for kun 9 kroner per natt.

Håper på 100 000

- I fjor deltok over 47.000 i konkurransen om en ukes opphold for fire personer i en suite på Copperhill Mountain Lodge i Åre. I år håper og tror vi på over 100 000 deltakere. Julekalenderen er en god måte å vise frem det unike mangfoldet i hotelltilbudet i Nordic Choice Club. Dette er en bredde våre medlemmer har glede av hele året, ikke bare i adventstiden, avslutter Corneliussen.

Alle kan benytte seg av tilbudene og delta i konkurransene, både medlemmer og ikke-medlemmer. Konkurrasedeltakere kan melde seg på helt frem til 23. desember da hvert riktig svar teller i trekningen.

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels er Nordens største hotellkonsern med over 171 hoteller og 9250 ansatte i Skandinavia, Finland og Baltikum.

Selskapet markedsfører kjedene Comfort, Quality Hotels, Quality Resort, Clarion Collectio og Clarion gjennom Choice Hotels Scandinavia, samt 8 ulike merkevarer innen Nordic Hotels & Resorts.

Alle hoteller er miljøsertifisert etter ISO 14001.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS