Isklar Sparkling nett

(Is)klar for internasjonal vekst med ny storinvestor

Isklar, det norske mineralvannet som tappes fra Folgefonna, annonserer at 50 prosent av selskapet er solgt til det anerkjente og verdensomspennende konglomeratet Siva Group, som har hovedkontor i India.

Publisert

Transaksjonen danner en 50/50 joint venture mellom Siva Group og de grunnleggende investorene SABCO Group og Jova Holding. SABCO Group er et ledende selskap fra Midtøsten, mens Jova Holdings eiere er involvert i et stort norsk shipping- og logistikkselskap.

— Denne investeringen reflekterer fortsatt suksess for Isklar på den internasjonale arenaen. Siva Group har alltid søkt etter selskaper i en tidlig fase med stort vekstpotensiale, så dette er en viktig tillitserklæring til vår raskt voksende merkevare, sier Peter Krogh, administrerende direktør i Isklar.

Om Isklar-vannet

Isklar-vannet kommer fra Folgefonna, den 6000 år gamle isbreen i Hardanger i Hordaland. Vannet tappes direkte fra en kilde et par hundre meter under isbreen. Tappeanlegget er Nordens desidert største og mest moderne i sitt slag. Isklars produksjons- og logistikksystem er utviklet med tanke på å minimere miljø- og klimapåvirkningen. Både produksjonsanlegget og produktene er karbonnøytrale. I september 2008 vant Isklar prisen for verdens beste flaskevannkonsept under Water Innovation Awards, flaskevannsbransjens svar på ”Oscar”, hvor over 200 merker fra 40 land deltok.

Om Siva Group

Siva Group er et internasjonalt konglomerat med hovedsete i India. Selskapet har eksistert siden 1986 og er i dag verdsatt til rundt 18 milliarder norske kroner. Siva Group ledes av indiske V. Srinivasan som er både administrerende direktør og styreleder. Selskapet skiftet navn fra Sterling Group til Siva Group høsten 2009.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS