Holmenkollen Park Hotel Rica NETT

Kåret til Norges ledende hotell

Holmenkollen Park Hotel Rica er kåret til Norges beste hotell for 2010 av "World Travel Awards". Hotellet har vært nominert til ”Norway’s Leading Hotel” de fire siste årene, og i år gikk det staselige hotellet på Oslos tak helt til topps.

Publisert

Holmenkollen Park Hotel Rica ble kåret til Norges ledende hotell under World Travel Awards 2010.

World Travel Awards er reiselivsbransjens egen kåring av de beste reiselivsproduktene, og anerkjennelse fra kolleger i bransjen henger ekstra høyt.

– Vi beviser med dette at vi leverer i alle deler av vår organisasjon, sier en stolt hotelldirektør, Claus Thomas Petersen. Petersen ønsker å berømme de ansatte for den innsatsen de legger ned i å være ”Det Gode Vertskapet” for hotellets gjester.

Hotelldirektør på Holmenkollen Park Hotel Rica, Claus Thomas Petersen.

– Fortjent anerkjennelse

Konsernsjef i Rica Hotels, Ole-Jacob Wold, er selvfølgelig også strålende fornøyd med kåringen, og sier i en kommentar at dette er en meget fortjent anerkjennelse til Holmenkollen Park Hotel Rica som år etter år presterer på et svært høyt nivå.

– Våre interne gjestetilfredsundersøkelser viser med tydelighet dette, men at også andre i bransjen har plukket opp den gjennomførte høye servicen ved Holmenkollen Park Hotel Rica, setter vi selvfølgelig stor pris på.

Holmenkollen Park Hotel Rica

Holmenkollen Park Hotel Rica er bygget i dragestil for over 100 år siden. Med en beliggenhet 350 meter over Oslo sentrum, har hotellet en unik utsikt over byen og fjorden. Hotellets eldste del fra 1894 er en arkitektonisk severdighet med restaurant, møte-, salong- og bankettlokaler.

Holmenkollen Park Hotel Rica utvider i disse dager med 115 nye rom. Dette vil gi hotellet en kapasitet på totalt 337 værelser. De nye værelsene vil være klare i desember 2010, med andre ord i god tid før VM på ski.

Se mer på www.rica.no/holmenkollenpark

World Travel Awards

World Travel Awards er blitt delt ut hvert eneste år siden 1993. Holmenkollen Park Hotel Rica har vært nominert til Norges ledende hotell de tre foregående årene i tillegg til én nominasjon for Norges ledende forretningshotell. De nominerte bedømmes etter kreativitet, servicenivå, fokus på gjesteopplevelsen og produktutvikling, og det er bransjen selv som avgjør hvem som stikker av med de gjeve prisene. World Travel Awards’ mål er å skille de gode fra de enestående, identifiserer selskaper som til stadighet presterer utover det forventede og å ta kundens forventninger til et nytt nivå.

Les mer på www.worldtravelawards.com

Pressemelding fra Rica Hotels

Vil du ha gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS