interlogistikk_logo_small

Ny storgrossist innen drikkevarer for horeca

– Et enda bedre tilbud til Horeca, hevder Christian Nielsen, daglig leder i selskapet Inter Logistikk AS, som i dag lanseres som storleverandør av drikkevarer til horecamarkedet. Selskapet, som tidligere kun fraktet vin for diverse grossister har gått i partnerskap med ni importører om å danne et konkurransedyktig alternativ til etablerte storaktører. Inter Logistikk lagerfører til sammen 1000 forskjellige produkter innen vin, øl, sprit, og leskedrikker fra hele verden.

Publisert

– Vi gjør vin- og spritinnkjøp både enklere og lønnsommere - uten krav om binding eller lojalitet. Vi satser helt enkelt på ett variert utvalg produkter av ledende merkevarer til attraktive priser, og naturligvis gode volumrabatter, forteller Nielsen.

50 millioner i omsetning

Inter Logistikk kommer i 2011 til å ha en omsetning på omkring 50 millioner norske kroner, og har som ambisjon å øke markedsandelen i kommende treårsperiode.

- Vi er allerede godt i gang og har så langt fått god respons, både på forretningskonsept og vareutvalg, sier Nielsen i en pressemelding.

Partnere

De øvrige partnerne i Inter Logistikk er AR Wines, Bakken Vin og Gourmet, Barramon, Cenlini vin, Global Beverages, Just in Case, Rufi Norway, Vininor og Vitaca. Interlogistikk har også et nært samarbeid med Norsk Vinfagskole.

Inter Logistikk samarbeider med produsenter i Frankrike, Italia, Spania, Tyskland, Portugal, Østerrike, Sveits, Syd Afrika, New Zealand, Chile, Tyrkia og India.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS