Andermatt 1
Andermatt 1

Radisson Blu- og Park Inn-hoteller under utvikling

En rekke Radisson Blu- og Park Inn-hoteller er under utvikling – verden over. Her er en knippe av de spennende Rezidor-prosjektene.

Publisert

Slik blir det nye Park Inn-hotellet i Tyrkias største by, Istanbul.

Radisson Blu Hotel Istanbul

I løpet av 2011 vil Radisson Blu Istanbul Asia framstå som et landemerke i det internasjonale og eksklusive Atasehir-distriktet i den asiatiske delen av Istanbul.

Hotellet vil ha internasjonale virksomheter, den tyrkiske sentralbanken og eksklusive villaer som nærmeste naboer. Radisson Blu Hotel, Istanbul Asia vil stå klart med 194 rom når det åpner dørene for sine gjester i slutten av 2011. I tillegg tilbyr hotellet en restaurant som er åpen hele dagen, to barer og 10 festlokaler inklusive en ballsal på 375 kvadratmeter. Det vil også være et stort velværesenter og parkering.

Radisson Blu Hotel Nantes

Radisson Blu Hotel Nantes.

Når Radisson Blu Hotel Nantes slår opp slottsdørene i 2013 markeres åpningen av ett av Frankrikes mest prestisjefylte hotellprosjekter gjennom tidene. Det er det kjente Palais de Justice i Nantes som bygges om til et helt unikt hotell med 142 rom inklusive 20 suiter.

Hotellet vil også huse et kultursentrum. Bygningen Palais de Justice fra 1800-tallet er allerede en severdighet i Nantes bykjerne og det skal det fortsette å være. Hotellet vil ligge midt i smørøyet for gjester som vil shoppe eller oppleve byens severdigheter. Radisson Blu Hotel Nantes vil få restaurant, bar, konferansefasiliteter og selvfølgelig et eksklusivt spa.

Rezidor Blu Resort & Spa Porticcio

Rezidor Blu Resort & Spa Porticcio åpner våren 2012.

På den franske øya Korsika, som var Napoleon Bonapartes hjemsted, vil Rezidor Blu Resort & Spa Porticcio åpne med 170 rom våren 2012.

Hotellet ligger på en vakker sandstrand ved Middelhavet, bare seks kilometer fra den kystbyen Porticcio. Hotellanlegget er perfekt for par og familier, men har også et flott tilbud til forretningsreisende med 370 kvadratmeter møtefasiliteter på plass.

Korsika kan skilte med over 200 strender.

Store fritidsarealer med spa, fitnessenter, tennisbaner, basseng ute og inne og en barneklubb vil stå til gjestenes disposisjon. Mange vil nok være fristet til ikke å forlate hotellet, men for de som ønsker det kan Korsika skilte med over 200 strender og utallige utfluktsmål.

Radisson Blu Hotel & Convention Centre, Kigali

Slik bli nye Radisson Blu Hotel & Convention Centre i Kigali i Rwanda.

Radisson Blu Hotel & Convention Centre i Kigali i Rwanda vil bli et landemerke som symboliserer en ny optimisme i Rwanda når det åpner i 2012.

Nybygget med 292 rom vil fylle mange viktige funksjoner både for gjestene og for byen. I tilknytning til hotellet vil det være en flerfunksjonssal som kan ta i mot opptil 2600 personer. Hotellet vil også ha sju delbare og 10 mindre møterom. For øvrig vil hotellet huse seks utsalgssteder som tilbyr mat og drikke, et spa og fitnessenter, et utendørsbasseng og flere butikker.

Radisson Blu Hotel & Convention Centre, Kigali vil ligge midt mellom Kigali og den internasjonale flyplassen og med regjeringsbygg, høyesterett og parlamentet som nærmeste naboer.

Radisson Blu Resort Andermatt

Radisson Blu Resort Andermatt.

Radisson Blu Resort Andermatt vil ønske sine første gjester velkommen i 2013. Den sjarmerende alpelandsyen vil da kunne tilby Radisson Blu Resort Andermatts gjester nye løyper og bakker samt en 18-hulls golfbane.

Dette vil gjøre Radisson Blu Resort Andermatt med sine 240 rom, til en eksklusiv helårsdestinasjon. Hotellet vil bli Rezidors andre tilbud i det sveitsiske alpeeventyret.

Radisson Blu Resort Andermatt vil være tidsriktig og oppføres i en stil som vil passe inn i det øvrige alpemiljøet. I tillegg til bar og restaurant vil hotellet også ha 1 700 kvm konferansefasiliteter og en konserthall for 700 gjester.

Park Inn Voronezh

Fra baren på Park Inn Voronezh, Russland.

I 2013 slår Park Inn Voronezh, Russland opp dørene til 164 rom, en restaurant som er åpen hele dagen og en lobby med lounge.

Når hotellet åpner vil nok både forretningsreisende og kulturinteresserte gjester strømme til hotellet med beliggenhet i møtepunktet for sentrale Russland, Ukraina og Kaukasus.

Det unge og dynamiske Park Inn hotellet passer perfekt inn i Voronezh profil som industri- og kulturby, heter det i en melding fra Rezidor.

Park Inn Resort Khutor

Park Inn Resort Khutor åpner før OL i 2014.

Med 200 rom, en restaurant og tilgang til Radisson Resort Rosa Khutors fritids- og møtefasiliteter, vil Park Inn Resort Khutor i Russland være klar for de olympiske vinterlekene i 2014.

Rosa Khutor vil ligge i et skiområde hvor den russiske regjeringen satser 1,4 milliarder kroner i 40 skibakker og 14 skiheiser med kapasitet til å håndtere 10 500 personer daglig.

Under OL vil ski- og snowboardkonkurransene kjøres i Rosa Khutor Alpine Ski Resort. Men det satses ikke bare på ski og snø. Dette området skal også være en sommerdestinasjon. Hotellet skal etter planen åpnes i 2012.

Radisson Blu Recidence Gran Canaria

Ved byen Arguineguin på sydkysten av det populære reisemålet Gran Canaria, åpner Radisson Blu Recidence i 2012.

Hotellet vil tilby sine gjester 144 leiligheter med balkong og havutsikt. I tillegg kommer restaurant, basseng og tennisbaner. Gjester som virkelig vil slappe helt av kan oppsøke hotellets vakre spa med et komplett tilbud. For de som ønsker å kombinere solferie og forretninger vil fem møterom stå til disposisjon når arbeidet kaller.

Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport

Når hotellet kommer på vingene i første kvartal 2012 blir det Rezidors femte flyplasshotell i Storbritannia. Radisson Blu Hotel, East Midlands Airport får en utmerket og ikke minst synlig beliggenhet bare 800 meter fra terminalbygningen og hovedinnfartsåren til flyplassen. Hotellet vil få 208 rom hvorav åtte suiter.

Gjestene vil kunne nyte god mat og drikke i hotellets restaurant, bar/lounge eller kafé og de vil også få fri tilgang til bredbånd. Som alle våre flyplasshotell vil også Radisson Blu Hotel, East Midland Airport tilby effektiv, profesjonell og personlig service.

Park Inn Lagos

Ifølge planen skal Park Inn Lagos i Nigeria åpne dørene i 2013. Hotellet er planlagt med 135 gjesterom og fire ulike muligheter for å nyte mat og drikke, blant annet en restaurant og bar på takterassen. Hotellet vil også ha møterom, svømmebasseng, treningsrom, badstue og en vakker Zen-hage.

Park Inn Lagos ligger i forstaden Ikeja, som er kjent som et trygt og fornemt område med shoppingmuligheter og nærhet til Murtala Muhammed International Airport. Hotellmarkedet i Lagos er et av de mest dynamiske på det Afrikanske kontinentet. Med 36 hoteller i drift eller under utvikling, er Rezidor ledende på det afrikanske kontinentet.

Radisson Blu Majestics Resort, Calzigano Terme

Det totalrenoverte hotellet ligger i hjertet av et av de eldste og vakreste spaområdene i Italia.

97 rom står allerede til spagjestenes disposisjon, og 120 nye rom vil stå klare i 2012. Hotellet ligger nær praktfulle Padova, bare en drøy halvtime fra Venezia og Adriaterhavet. Det avslappende anlegget har både innendørs- og utendørsbassenger varmet opp av termalske kilder som sies å ha terapeutisk effekt.

Park Inn

Park Inn er et raskt voksende, ungt og innovativt hotelltilbud i mellomklassen. Global i uttrykket, nasjonal i størrelse og lokal i drift. Hotellmerket setter sin stolthet i “on mastering the essentials”, ved å tilby store og prisgunstige hotellopplevelser innenfor sitt segment. Rommene er funksjonelle, komfortable, praktiske og ikke minst rene og godt vedlikeholdt. Park Inn har for tiden mer enn 140 hoteller i drift og under oppføring, med mer enn 26 000 rom I Europa, Midt-Østen og Afrika.

Se mer på www.parkinn.com.

Pressemelding

"

Relaterte artikler

    Powered by Labrador CMS