Styrker bryggeriindustriens konkurransekraft

Alfa Laval gjør stadig nye grep for å styrke kundeservicen overfor den internasjonale bryggeriindustrien. Den nye bryggerihovedkvarteret i Soborg har markert seg som en suksess, og styrkes nå ytterligere samtidig som et nytt regionalt kompetansesenter åpner dørene i Shanghai.

Publisert

Alfa Laval gjorde betydelige endringer da bryggerihovedkvarteret ble flyttet fra Brussel til Soborg på nyåret 2010. Konsernet har klarer å speile en bransje i store endringer og tilfører verdier og konkurransekraft gjennom sine produkter, løsninger og kundenære support.

Styrket konkurransekraft

- Bakgrunnen for skiftet var den tydelige globaliseringen av bryggeriindustrien, en situasjon som naurlig nok medførte at en betydelig leverandør som Alfa Laval så behovet for å ligge i forkant av utviklingen, forteller Kim Dalum, selskapets nyutnevnte sjef for bryggerisegmentet.

De endringer Alfa Laval har iverksatt har allerede gitt positiv uttelling. I praksis betyr dette at Alfa Lavals styrkede konkurransekraft gir bedre betingelser for kundene.

Tok utfordringen

- Oppkjøp og fusjoner har ført til at det som i hovedsak tidligere var lokal business nå er internasjonal virksomhet dominert av færre aktører. Samtidig har det vokst frem en underskog av mindre lokale spesialbryggerier. Dette gir både muligheter og utfordringer, vi valgte å ta et krafttak for å møte utfordringen på en skikkelig måte. Derfor valgte vi å flytte bryggerihovedkvarteret til Soborg, understreker Dalum.

Finjusterer teamet

Alfa Laval har også restrukturert ledelsen og salgsteamet ved hovedkvarteret og på lokale nivåer, og satt inn flere spesialister for å styrke servicen overfor kundene. Det nye kompetansesenteret i Shanghai vil bli den første satellitten som skal sørge for kundenær support på regional og lokal basis.

Les mer om Alfa Laval på deres hjemmeside

Dette er Alfa Laval

Alfa Laval er en ledende, global leverandør av spesialprodukter og prosesstekniske løsninger basert på nøkkelteknologiene varmeoverføring, separering og væsketransport.

Selskapets komponenter, systemer og tjenester er utviklet for å kunne hjelpe våre kunder med å optimere sine prosesser. Løsningene brukes til oppvarming, nedkjøling, separering og produkttransport i industrier som fremstiller mat- og drikkevarer, kjemikalier og petroleumsprodukter, legemidler, stivelse, sukker og etanol.

Alfa Lavals produkter brukes også i kraftstasjoner, om bord på skip, i verkstedindustrien, i gruveindustrien, i håndteringen av slam og avløpsvann, i komfort og klima og i kjølesystemer.

Alfa Lavals verdensomspennende organisasjon arbeider nær kundene i nesten 100 land og hjelper dem å ligge i frontlinjen. Alfa Laval, som er notert på Nasdaq OMX Nordic, hadde i 2009 en omsetning på cirka 26 milliarder svenske kroner og 11 400 ansatte.

Pressemelding

"
Powered by Labrador CMS