Radisson Blu Malmø resepsjon

Totalrenovert Radisson Blu Malmö

”Nye” Radisson Blu Hotel, i hjertet av Malmøs handels- og forretningsområde, har satset 80 millioner kroner på en ansiktsløftning vel verd navnet. Hotellet er innredet med to nye hotellromkonsepter, og i den populære konferanseavdelingen er det skapt et helt nytt og inspirerende miljø.

Publisert

Fra resepsjonsområdet i nyoppussede Radisson Blu Malmö.

Siden åpningen i 1988 har hotellet posisjonert seg som ett av førstevalgene for forretningsreisende og eventyrlystne turister i Malmø og omegn, heter det i en melding fra Rezidor.

Med hotellets sentrale beliggenhet er Malmøs beste shopping rett i nærheten. København er bare 30 minutter unna.

Natural Cool.

229 rom og suiter

Radisson Blu Hotel Malmø kan tilby 229 rom og suiter, 25 konferanse- og grupperom med kapasitet på 200 personer i det største lokalet, to restauranter og fullt utrustet treningsrom med dame- og herrebadstue.

New York-inspirerte rom

I den omfattende renoveringen inngår blant annet to nye hotellromkonsepter. "Natural Cool" er hotellets nye standardrom i lys og sval skandinavisk stil.

New York Mansion.

De nye business-class rommene heter ”New York Mansion” og har, som navnet tilsier, hentet inspirasjon fra New York.

Rommene har luksuriøse detaljer og elegante møbler med svart, blank finish. Samtlige av hotellets nye rom er minst 43 kvadratmeter store dobbeltrom.

Alle rommene har sittegruppe og arbeidsplass, samt trådløst bredbånd og 42 tommer plasma-TV, heter det i en pressemelding fra Rezidor.

Pressemelding

Powered by Labrador CMS