Grand Hotel Moods of Norway2

Vaffeltraktor, Grand Hotel og Moods of Norway

Med traktor, vafler og champagne inngår Grand Hotel og Moods of Norway nytt samarbeid. Avtalen innebærer at Grand Hotel skal være vertskap for Moods of Norways kommende motevisninger og lanseringer frem til mars 2013.

Publisert

Grand Hotel i Oslo.

Fredag 22. oktober lanserer Moods of Norway sitt nye vaffeljern i Grand Café og markerer dermed starten på et helt nytt samarbeid.

– Samarbeidet vil i tillegg innebære enkelte felles konsepter som månedlig Fredagsvaffel-hygge i Grand Café og et eget Moods of Norway pausematkonsept rettet mot våre kurs -og konferansegjester, skriver Kari Hasselknipe på Grand Hotel i en pressemelding.

Hun fortsetter:

– Samarbeidet vil i tillegg gjøre seg gjeldende og bli godt synlig i Grand Café, som hovedbase for ”vennskapet”.Tidligere i høst lanserte Grand Hotel ”Lokalmat på menyen”, og det var i denne forbindelse hotellet lekte med tanken om å bringe en ny dimensjon inn i de historiske lokaler i Grand Café.

Lokalmat

Mange vil kanskje undre seg over hva lokalmat er, midt i Oslo? Er det Akerselva-ørret, eller kanskje kanin fra Gamlebyen?

Salg-og markedsdirektør, Kari Hasselknippe, forteller at som hotell midt i sentrum av Norges hovedstad er det naturlig at vi innhenter lokalmat fra hele Norges land. På våre menyer vil du blant annet finne villaks fra Borealis Gourmet i Alta og det fantastisk Lofotlammet, som har gresset hele veien fra fjøra til slette på 600 meters høyde på fjellet. Dette kjøttet finner du ikke maken til. Disse Lofotlammene er glade.

Nytt vaffeljern fra Moods of Norway.

– Moods of Norway lager glade klær for glade mennesker i alle aldersgrupper. Designerduoen har helnorske preferanser som vaffeljern, traktor og panoramabilder fra Stryn. Dette er assosiasjoner som passer godt med Lokalmatprosjektet, og dermed har en lekende tanke resultert i en samarbeidsavtale mellom hotellet og de suksessrike designerne fra Stryn, sier Hasselknippe.

Mer tid på Grand

For Moods of Norway er samarbeidet med Grand Hotel svært gledelig.

– Vi kunne ikke ha funnet en bedre partner for våre motevisninger og lanseringer. Grand Hotel har en posisjon i markedet som vi kan assosiere oss med og vi synes det er utrolig gøy at hotellet med Grand Café i spissen får en ”touch av Moods”. Skulle vi inngå et partnerskap så måtte det bli Grand, uttaler Simen Staalnacke, som ser frem til å tilbringe enda mer tid på Grand i tiden som kommer.

Grand Café

Grand Café har dedikert sin nye meny i Grand Café til Moods of Norways eventyrkolleksjon som ble lansert tidligere i høst. Menyens navn ble til ”Stemninger fra Norge” og det er svært betegnende for hva vi presenterer i vår nye meny, sier Hasselknippe. Her finner du f.eks Reve-enkas forretter, De Tre Bukkene Bruses hovedretter og Smørbukks desserter, for å nevne noe. I tillegg byr vi nå altså på det beste vårt fantastiske land har å by på av matkultur og råvarer.

Salgs- og markedsdirektør Kari Hasselknippe på Rica Grand Hotel.

Nå vil du møte Grand Café sine hovmestere og servitører i designer klær fra Moods of Norway!

En arena for norske designere

– Halvparten av våre gjester er internasjonale og det vil være ekstra hyggelig for oss å være en arena der vi fremmer norske designere, sier Hasselknippe.

– I 2006 lanserte vi vårt Ladies Floor, en egen design etasje, med 13 helt unike rom. Alle forteller de sin egen historie. Dette ble stor suksess både nasjonalt og internasjonalt så vi har tidligere fått bekreftet at de gode historiene skaper muntre og hyggelige opplevelser. Vi er historiefortellere og nå begynner vi på et nytt kapittel, sier hun videre.

Les om Ladies Floor her

Det urnorske

Vafler, traktorer, champagne og det urnorske er hva du kan forvente når det nå lanseres månedlige fredagsvaffelsamlinger i Grand Café. Her vil Moods- og Grand-universet samles over bestemors oppskrift og de gode historiene, blant gode venner!

– Med denne fargerike fornyelse er vi sikre på å skape glade gjester og gode stemninger samtidig som vi ser frem til å få en ny, entusiastisk og fargesprakende samarbeidspartner med på laget, sier markedsdirektøren.

Pressemelding

Gratis nyhetsbrev fra Horecanytt.no? Klikk her

"
Powered by Labrador CMS