Radisson Blu Polar Hotel Longyearbyen Svalbard

Verdens nordligste julefeiring

For dem som ønsker seg en juleopplevelse utenom det vanlige med hvit julesnø, blinkende stjerner og dansende nordlys på polarhimmelen, er julefeiring på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen et alternativ. Hotellet betegner det hele som verdens nordligste julefeiring.

Publisert

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen i vinterlys. (Foto: Hotellet)

I en pressemelding opplyser Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen at hotellet gjentar suksessen fra i fjor, og tilbyr eksotisk julefeiring.

”Her får du og dine garantert en uforglemmelig julehøytid. Ferier du julen på Svalbard blir stress og forberedelser i siste liten erstattet med julestemning og opplevelser som gir minner for livet. Hotellets julepakke inneholder blant annet snøscootersafari, nordlysaften og egne aktiviteter for barna mens de venter på nissen”, skrives det i pressemeldingen.

Julehygge under polarhimmelen

”Selv om julefeiringen på Svalbard er noe utenom det vanlige i eksotiske omgivelser holdes alle de kjente og kjære tradisjonene i hevd med julegrøt, kirkegang og fristende julemat laget av de beste råvarer. Etter middag inviteres alle til felles hygge, juletregange med sang og lek, og selvfølgelig kommer julenissen på besøk til alle barna”, heter det i en pressemelding.

Stjerner og supé

Nyttårsfeiringen på Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen er også en helt spesiell opplevelse. Vanlige nyttårsraketter kan ikke konkurrere med polarhimmelens glitrende stjerner og vakre, dansende Aurora. Og selvfølgelig blir det champagne og nyttårssupé.

Les mer på www.spitsbergentravel.com

"
Powered by Labrador CMS